Itthon a supersport BMW

December 5-én érkezett meg az európai, így a hazai márkakereskedésekbe is a BMW első szupersport-motorja a BMW S 1000 RR, amely idén májusában tartotta világpremierjét Monzában.

A magyarországi bevezető kampányt egyedi, hazai helyszíneken – Budapesten és a Hungaroringen – forgatott gerilla videóval, reklámszpottal és showroom videókkal erősíti a BMW Magyarország.

Az új BMW S 1000 RR 2009. december 5-től elérhető a hivatalos magyarországi BMW Motorkerékpár márkakereskedésekben, hazai regisztrációs adót is tartalmazó bruttó alapára: 4.198.000 Ft.

HIRDETÉS (x)
Az S 1000 RR-t egy soros négyhengeres erőforrás hajtja, amely kiemelkedő, 193 LE teljesítményt képes leadni, míg száraz tömege mindössze 183 kg. A motorkerékpár azonban nem csupán tömege és teljesítménye révén magaslik ki vetélytársai közül, hanem biztonsági és innovatív szempontból is olyan újdonságokat tartalmaz, mint az újonnan kifejlesztett verseny-ABS és kipörgésgátló (DTC – Dynamic Traction Control).

Ezen túlmenően a mindenkori használati körülményeknek megfelelően a motoros gombnyomással választhat többféle motor-karakterisztika közül: vizes útra „Rain”, országútra „Sport”, versenypályás módra „Race” és „Slick. Mivel a verseny-ABS és a kipörgésgátló működése rugalmasan alkalmazkodik az egyes üzemmódokhoz, mindenkor tökéletesen kiaknázhatók az S 1000 RR-ben rejlő óriási teljesítmény- és biztonsági tartalékok.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...
Március 12. Landoltunk 3 hét után itthon. Életem nyaralása volt... Már gyanús volt, hogy hárman írtak...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!