Megérkezett a Honda CB500-as széria

Honda CB500 2013A három motor azonos vázzal és motorblokkal rendelkezik, de mindegyik más vezetési élményt nyújt a más-más karakterű, azonban mégis testre szabott vezetési pozícióval.

Noha a CBR500R, a CB500F és a CB500X más területekre fókuszál, mindhármukban közös a könnyű kezelhetőség, valamint mind egyformán sokoldalú és praktikus, illetve hatékony. Igazi középkategóriás járműként, a könnyű súlyból fakadó mozgékonyságnak és a kiváló teljesítménynek köszönhetően minden körülmények között élvezet rájuk pattanni.

A járművek alkalmazkodó képessége révén többféle motoros is szívesen választja majd őket az ingázóktól a sportmotorozókon át, a túramotorosokig. És most már élőben is megtekinthetőek, hiszen a modellcsalád tagjai megérkeztek, és 2013.03.22-2013.03.24. között az Autó, Motor és Tuning Show keretében megrendezésre kerülő Budapest Motor Fesztiválon láthatják az érdeklődők, a Honda standján.

HIRDETÉS (x)

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Miközben szerveztem a csamos napot, azért folyamatosan a fejemben motoszkált, hogy még lehet idén olyan...
Bővebben...
Még mindig nem tudjuk, hogy mi baja a motoromnak, lévén, hogy megint nem ültem rajta...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!