Az új Honda MSX125

A Honda vadiúj motorja, elsősorban a fiatal generáció érdeklődésére számít a szabadidős motorozás terén.

Az MSX125 (“Mini Street X-treme 125”) a kiskerekű, szabadidős motorkerékpárok tradícióját viszi tovább, amelynek első ikonikus darabja az 1963-as Honda Monkey volt, amit a Dax és az Ape modellek követtek.

A vas Thaiföldön készül - kis méretei miatt hihetetlenül jól kezelhető, mégis nagymotoros érzetet ad, köszönhetően néhány „normál méretű” részletének.

HIRDETÉS (x)

Ezért ez a modell egy minibike és egy normál motorkerékpár ötvözete. Megnyerő teljesítménye illeszkedik a határozott kezelhetőséghez és stílushoz. Mindezek kombinációja alkalmassá teszi a rendszeres városi használatra éppúgy, mint az alkalomszerű örömmotorozásra.

Az MSX125-ös blokkja a már jól bevált és gazdaságos 125 cm3-es benzin-befecskendezéses, 4 ütemű motor továbbfejlesztett változata, ami így most még gazdaságosabb és egyenletesebb teljesítmény-leadással rendelkezik, mely a motorkerékpárokra jellemző négysebességes váltóművön keresztül jut el a hátsó kerékig.

A motorozási élményt egy erős acélcsőváz, fordított első villa, Monoshock hátsó felfüggesztés, hidraulikus első és hátsó tárcsafékek, valamint könnyű, 12 colos keréktárcsák és sportosan vastagított gumik teszik teljessé.

A modell várhatóan 2013 májusában lesz elérhető hazánkban.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Írtam már róla a #neérintkezzegyébkéntfelőlemodamészahováakarsz blogomban, hogy vettem egy navigációs készüléket, melyre egy barátom szerzi...
Bővebben...
Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!