Motorral az erőszak ellen

Az egész világot megrengette annak az indiai lánynak az esete, akit olyan brutálisan bántalmaztak támadói, hogy a gondos orvosi ápolás ellenére életét vesztette.


Az eset után tüntetések sora vette kezdetét India szerte, hiszen újra bebizonyosodott, hogy a nők már fényes nappal sincsenek biztonságban az óriási ázsiai országban.

A tüntetéshullámhoz számos motoros klub és független motoros is csatlakozott. A férfiak közt feltűntek azonban egy indiai női motoros klub tagjai is. A Bikerins klub tagjai több nagyvárosban rendeztek felvonulást, hogy így hívják fel a figyelmet erre a súlyos problémára.

HIRDETÉS (x)


„Bár személyesen nem ismerjük a Delhiben bántalmazott lányt, nőként úgy gondoljuk, ki kell állnunk a jogainkért. Korábban már számos alkalommal szólaltak fel különböző fórumokon az indiai nők biztonságáért, azonban a kormányunk a mai napig nem tett semmit az ügyért. Az ország több pontján megrendezett felvonulásunkkal szeretnénk emellé a nagy ügy mellé állni. Egy olyan mozgalom részesei vagyunk, ami remélhetőleg gyökeres változtatásra készteti majd a törvényhozókat.” - írták Facebook oldalukon.

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Így a Halloween utózöngéjeként itt az idő, hogy felfaljuk a tököket. Ha már mást nem...
Bővebben...
Hiába van új motorom - nem vagyok elég kemény - hogy motorozzak ebben az őszies...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!