Ride of your Life – a BMW túrája

A BMW Motorrad október elején hirdette meg a „Ride of your Life” túrát, amely lehetőséget biztosít öt motoros számára, hogy egy elképesztő kaland során, öt kontinensen teszteljék az új R 1200 GS túra-endúrót.

 

 

Az út, amely szinte minden motoros álma, Új-Zélandról indul, majd Laoszon, Botswanán, Dél-Afrikán, valamint az Egyesült Államokon áthaladva Münchenben, a BMW World-nél ér véget áprilisban.

 

HIRDETÉS (x)

 

A bátor vállalkozók november 30-ig adhatták le jelentkezésüket. Jutta Kleinschmidt, Adrien Brody, Rick Yune és Charley Boorman választja ki azt az 5 szerencsés motorost, akik részt vehetnek a túrán.

A zsűritagok, akik maguk is megszállott motorosok, azt keresik a pályázókban, amely az R 1200 GS motorkerékpárt is jellemzi: sport, kaland, akció és stílus.

A túra-endúró négy jellemzője egyben a zsűritagok személyiségét is visszatükrözi. Jutta Kleinschmidt, minden idők egyik legsikeresebb rali-motorosa az R 1200 GS sportos természetét jelképezi. A kalandor Charley Boorman, aki beutazta a Földet egy R 1200 GS nyergében a felfedező szerepét testesíti meg, míg a színész Rick Yune akciósztárként szabadidejében is a BMW motorkerékpárjait választja, hiszen elsődleges szempontnak a biztonságot tekinti. Az Oscar díjas Adrian Brody 13 éves kora óta motorozik és a motorkerékpárokban mindig az erő és a design megfelelő egyensúlyát keresi.

Kíváncsian várja a nagyérdemű, kik lesznek azok, akik részt vehetnek a túrán, és milyen eredményekkel zárják a megmérettetést.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Már az ötletelgetés első fázisait is végigkísérték a barátok, ismerősök aggódó kérdései: „biztos, hogy egyedül...
Bővebben...
Arról már írtam korábban különféle pontokba szedve, miért szeretek egyedül motorozni. A nyűgöket leszámítva rengeteg...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!