Első lett a kawa.blog.hu

A Kreatív Magazin által rendezett Prizma Kreatív PR verseny Blog kategóriájában a Kawasaki hivatalos márka blogját a kawa.blog.hu-t ítélte legjobbnak a szakmai zsűri.

A versenyben olyan nagynevű márkák blog oldalait utasította maga mögé a Kawasaki, mint a Nike futó blogját, az LG blu-ray technológiát népszerűsítő blogját, illetve a Sanoma kiadó új média blogját – mondta Makranczi Zsolt a Kawasaki marketingvezetője. Hozzátette, hogy ez a szakmai díj megerősíti a céget abban, hogy jó úton járnak.

HIRDETÉS (x)

A kawa.blog oldalt a tavasszal megrendezett ER-6n dizájnverseny háttér-támogatására hozták létre. Itt adtak segítséget, ötleteket a dizájnok elkészítéséhez, a tervek népszerűsítéséhez, valamint az olvasók folyamatosan nyomon követhették a verseny állását, szemlézhettek az elkészült tervek között.

A verseny befejezése után a blog oldal átalakult, így most már nem csak egy modellről, hanem magáról a Kawasaki márkáról szól. Érdekességek, háttér információk, beszámolók, csak itt letölthető kiadványok – minden megtalálható itt, ami kapcsolatba hozható a Kawasaki márkával.

A blog oldalon a posztok megoszthatóak és direkt küldhetőek egyéb közösségi oldalakra. Lehetőség van kapcsolódni az iwiw és Facebook közösségi csoportjaihoz vagy a YouTube csatornához, ahol a legfrissebb Kawasaki filmeket, videó beszámolókat lehet megnézni. Az oldal fejlesztése folyamatos, a tartalmat pedig az olvasók igényei alapján igyekszenek bővíteni a szerkesztők.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Miközben szerveztem a csamos napot, azért folyamatosan a fejemben motoszkált, hogy még lehet idén olyan...
Bővebben...
Még mindig nem tudjuk, hogy mi baja a motoromnak, lévén, hogy megint nem ültem rajta...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!