6,7 milliós alapáron rendelhető a BMW HP4

Rácz Edina - . Motoros hírek

altOktóber közepétől elérhető a hazai vásárlók számára is a BMW HP4, amelyet szeptember elején próbálhatott ki először a nemzetközi sajtó.

 

A nagyközönség előtt nemrég, az Intermoton mutatkozott be a vas. A BMW új, exkluzív szupersport-motorja bruttó 6 668 000 forintos alapáron vásárolható meg a BMW Motorrad magyarországi márkakereskedéseiben.

HIRDETÉS (x)

A HP4 gazdag alapfelszereltségének köszönhetően akár már gyárilag, minden további nélkül alkalmas a versenypályán való használatra. Az alapfelszereltség része a rajtelektronika, a váltóasszisztens, a verseny ABS (IDM-beállítással), a továbbfejlesztett DTC (kipörgésgátló) és a DDC (dinamikus csillapítás-szabályozás).

Azonban azok a vásárlók, akik nem elégednek meg az alapfelszereltség által nyújtott lehetőségekkel, 991 000 forintos áron rendelhetik meg a HP4-hez a Competition csomagot, amely tartalmazza a hosszabb, szénszál-erősítésű hasidomot, a kék keréktárcsákat, a HP Carbon üzemanyag tartály-borítást és emblématartót, a felhajló HP fék- és kuplungkarokat, az állítható HP lábtartó-rendszert, a 840 mm-es ülésmagasságot és a szponzor-matricacsomagot.

A BMW HP4 a közúti közlekedéshez is kínál extra kiegészítőket, mint például a hátsó ülést és lábtartót tartalmazó utas csomagot 81 000-, a riasztót 64 700- és markolatfűtést 61 000 forintos áron.

A „HP” kód a „high performance”, vagyis a kiemelkedően magas teljesítményszint jele, s a HP4 valóban a különleges mozgékonyság, a hatalmas erő és a rendkívül dinamikus menettulajdonságok megtestesítője. Mindemellett a nagyon magas minőségű anyagok, valamint az intelligens technikák motorkerékpárja is, mégpedig egészen a legapróbb részletmegoldásokig.

Minden egyes példány saját HP4 sorozatszámmal hagyja el a gyárat, amely eltávolíthatatlanul a felső villahídba gravírozva jelenik meg.altaltaltaltaltalt

Nyomtatás

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS