6,7 milliós alapáron rendelhető a BMW HP4

altOktóber közepétől elérhető a hazai vásárlók számára is a BMW HP4, amelyet szeptember elején próbálhatott ki először a nemzetközi sajtó.

 

A nagyközönség előtt nemrég, az Intermoton mutatkozott be a vas. A BMW új, exkluzív szupersport-motorja bruttó 6 668 000 forintos alapáron vásárolható meg a BMW Motorrad magyarországi márkakereskedéseiben.

HIRDETÉS (x)

A HP4 gazdag alapfelszereltségének köszönhetően akár már gyárilag, minden további nélkül alkalmas a versenypályán való használatra. Az alapfelszereltség része a rajtelektronika, a váltóasszisztens, a verseny ABS (IDM-beállítással), a továbbfejlesztett DTC (kipörgésgátló) és a DDC (dinamikus csillapítás-szabályozás).

Azonban azok a vásárlók, akik nem elégednek meg az alapfelszereltség által nyújtott lehetőségekkel, 991 000 forintos áron rendelhetik meg a HP4-hez a Competition csomagot, amely tartalmazza a hosszabb, szénszál-erősítésű hasidomot, a kék keréktárcsákat, a HP Carbon üzemanyag tartály-borítást és emblématartót, a felhajló HP fék- és kuplungkarokat, az állítható HP lábtartó-rendszert, a 840 mm-es ülésmagasságot és a szponzor-matricacsomagot.

A BMW HP4 a közúti közlekedéshez is kínál extra kiegészítőket, mint például a hátsó ülést és lábtartót tartalmazó utas csomagot 81 000-, a riasztót 64 700- és markolatfűtést 61 000 forintos áron.

A „HP” kód a „high performance”, vagyis a kiemelkedően magas teljesítményszint jele, s a HP4 valóban a különleges mozgékonyság, a hatalmas erő és a rendkívül dinamikus menettulajdonságok megtestesítője. Mindemellett a nagyon magas minőségű anyagok, valamint az intelligens technikák motorkerékpárja is, mégpedig egészen a legapróbb részletmegoldásokig.

Minden egyes példány saját HP4 sorozatszámmal hagyja el a gyárat, amely eltávolíthatatlanul a felső villahídba gravírozva jelenik meg.altaltaltaltaltalt

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!