Kommunikálj útközben!

altA Schuberth továbbfejlesztette az SRCS nevezetű sisakkomunikációs eszközét, melyet az S2 sporttúra sisakhoz használhatnak a motorosok.

Az új SRCS (Schuberth Rider Communication System) tökéletesen együttműködik az S2-nél bemutatott világújdonsággal, a sisakba épített Bluetooth- és rádióantennával. A beépített antennák 700 méterre növelik a készülék hatótávolságát, továbbá e megoldás révén hatékonyabban foghatók a különböző kommunikációs eszközök Bluetooth- és a rádiójelei.

 

HIRDETÉS (x)

 

Az SRCS intercom funkciója lehetővé teszi, hogy egyszerre akár három motoros is kommunikáljon egymással menet közben. Az eszközhöz csatlakoztatható mobiltelefon, GPS-navigáció és MP3-lejátszó is Bluetooth-on keresztül, a legfontosabb funkciók pedig hangutasítással vezérelhetők. Az SRCS beépített FM-rádióval is rendelkezik.

Az SRCS egyik legnagyobb előnye, hogy rendkívül egyszerűen felszerelhető és tökéletesen illeszkedik a bukósisakhoz. A készülék felszereléséhez egyszerűen le kell venni a sisakról az eredeti zajcsökkentő gallért, és néhány mozdulattal a helyére kell illeszteni az SRCS-sel felszerelt másik gallért. Ez a gallér ugyanazokból az anyagokból készül, és ugyanolyan kényelmet biztosít, mint a sisak eredeti zajcsökkentő gallérja.

A korábbi SRCS modellekhez hasonlóan az új változat is a Schuberth és a Cardo közös fejlesztőmunkájának eredménye. A Cardo Systems, Inc. piacvezető a motorkerékpárosok számára készített Bluetooth-os kommunikációs termékek piacán.

Az SRCS vásárlói számára a Schuberth ingyenesen és egyszerűen letölthető szoftverfrissítéseket biztosít, tehát minden újítás azonnal elérhető az eszköz használóinak.altaltaltaltaltaltalt

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A héten nem készült kép, mert ahelyett, hogy gyógyulnánk most épp az egész család egyszerre...
Bővebben...
Ha az időjárás ilyen kegyes marad, és szépen lassan kúszik fel a hőmérséklet, akkor 1-2...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!