Négyhengeres szupermotor

altA BMW Motorrad egy új szupersport motorral állt elő, mely az 1000 köbcentis kategóriában valaha készült legkönnyebb négyhengeres gép.

 A BMW HP4, a BMW Motorrad 2005-ben indított HP-modellsorozatának folytatásaként 2012-ben tartja világpremierjét. A HP2 Enduro, a HP2 Megamoto és a HP2 Sport boxermotoros modelleket követően a BMW HP4 a HP-család első négyhengeres tagja.

 

HIRDETÉS (x)

 

A BMW S 1000 RR – vagy röviden csupán „az RR” – alapjaira épülő új sportmodell teljesítménye 142 kW (193 LE), miközben saját tömege a verseny-blokkolásgátló berendezéssel és 90 százalékig feltöltött üzemanyag-tartállyal mindössze 199 kilogramm. Száraz tömege verseny ABS-szel 169 kg.

A HP4 a különleges mozgékonyság, a hatalmas erő és a rendkívül dinamikus menettulajdonságok megtestesítője. Mindemellett azonban a már-már extrém magas minőségű anyagok, valamint az intelligens technikák motorkerékpárja is, mégpedig egészen a legapróbb részletmegoldásokig.

Igazi különlegessége, hogy gazdag alapfelszereltségének és kiváló beállításainak köszönhetően az új HP4 gyakorlatilag már gyárilag minden további nélkül alkalmas a versenypálya-bevetésekre, minden bonyolult átalakítás nélkül. Mindemellett azonban az országúti dinamikus motorozás terén is széles lehetőségeket kínál.

A HP4 kompromisszumot nem ismerve, a legmagasabb szinten kombinálja atletikus karakterét és dinamikus menettulajdonságait – még az S 1000 RR modellnél is harmonikusabban.altaltaltalt

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A héten megint nem volt motorozás, pedig az időjárás miatt akár lehetett volna. A nyakamba...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!