Motorbalesetben meghalt VV Lorenzo

Meghalt VV LorenzoValóságshow szereplőként is motoros maradt, később saját motorboltot nyitott. Személyesen egy éve találkoztam  vele uroljára Bándon.

"Súlyos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2012. augusztus 7-én 12 óra körüli időben az 51. számú főúton.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy 28 éves budapesti férfi közlekedett személygépkocsijával az 5202. számú úton Bugyi irányából. A kereszteződéséhez érve nem adott elsőbbséget a főúton Budapest irányába - motorkerékpárjával - szabályosan közlekedő 40 éves férfinak, ezért összeütköztek. A baleset következtében a motorkerékpár vezetőjét, súlyos életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba, aki a mai napon a gondos ápolás ellenére elhunyt.

HIRDETÉS (x)

A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság szakértők bevonásával vizsgálja a tragédia körülményeit."

Fórum VV Lorenzoról!Ez a hír jelent meg a Pest Megye rendőr-főkapitányság honlapján. A rendőrség nem erősítette meg, de nem is cáfolta, hogy a balesetben érintett motorkerékpáros Gerzsényi Lászó, azaz VV Lorenzo volt.

Legyen neki könnyű a föld!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!