Nagyteljesítményű robogó

altA BMW Motorrad bemutatja a C-evolution nevű, új elektromos motorjának prototípusát.

A kül- és belváros közötti közlekedésre szánt jármű két kívánalomnak különösen szeretne megfelelni: egyrészt olyan menetteljesítményekkel rendelkezni, mint a belső égésű motorral hajtott nagytestű robogók, másrészt nagy hatótávolságot szavatolni a mindennapos használatra jellemző körülmények között.

HIRDETÉS (x)

A modell öt teljes értékű példányát Londonban tesztelik egészen augusztus 12-ig, mielőtt további európai városokban is kipróbálják őket. Az új modellt különböző, valós időjárási körülmények közepette használják majd a tesztidőszak folyamán, ami lehetővé teszi a BMW Motorrad számára, hogy tapasztalatokat szerezzen az e-mobilitás terén egy jövőbeli, sorozatgyártású modell piaci bevezetése előtt. 

A C-evolution 120 km/h-s végsebességgel rendelkezik, valamint akár 100 km-es hatótávolsággal a nagy kapacitású akkumulátor jóvoltából. Intelligens energia-visszanyeréssel igyekszik könnyebbé tenni használója útját, a markolat visszaengedésekor és fékezéskor.

A jármű rövid töltési idővel van felvértezve, és a BMW gépkocsiknál alkalmazott műszaki megoldások, elektromos biztonsági sztenderek jellemzik. A nagy teljesítményű fékrendszer blokkolásgátlóval van ellátva.

A sikeres tesztelések után, akinek elnyerte a tetszését az új robogó modell, hamarosan meg is vásárolhatja.altaltalt

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!