Nagyteljesítményű robogó

altA BMW Motorrad bemutatja a C-evolution nevű, új elektromos motorjának prototípusát.

A kül- és belváros közötti közlekedésre szánt jármű két kívánalomnak különösen szeretne megfelelni: egyrészt olyan menetteljesítményekkel rendelkezni, mint a belső égésű motorral hajtott nagytestű robogók, másrészt nagy hatótávolságot szavatolni a mindennapos használatra jellemző körülmények között.

HIRDETÉS (x)

A modell öt teljes értékű példányát Londonban tesztelik egészen augusztus 12-ig, mielőtt további európai városokban is kipróbálják őket. Az új modellt különböző, valós időjárási körülmények közepette használják majd a tesztidőszak folyamán, ami lehetővé teszi a BMW Motorrad számára, hogy tapasztalatokat szerezzen az e-mobilitás terén egy jövőbeli, sorozatgyártású modell piaci bevezetése előtt. 

A C-evolution 120 km/h-s végsebességgel rendelkezik, valamint akár 100 km-es hatótávolsággal a nagy kapacitású akkumulátor jóvoltából. Intelligens energia-visszanyeréssel igyekszik könnyebbé tenni használója útját, a markolat visszaengedésekor és fékezéskor.

A jármű rövid töltési idővel van felvértezve, és a BMW gépkocsiknál alkalmazott műszaki megoldások, elektromos biztonsági sztenderek jellemzik. A nagy teljesítményű fékrendszer blokkolásgátlóval van ellátva.

A sikeres tesztelések után, akinek elnyerte a tetszését az új robogó modell, hamarosan meg is vásárolhatja.altaltalt

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Azt mondják, a jó szülő egyik ismérve, hogy idejekorán önállóságra, felelősségre tanítja a gyerekét, olyan...
Bővebben...
Szokták mondani, minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak..... Nálunk ez már kollégákra is...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!