Harley a tengerből

altEgy évvel a japán katasztrófa után került elő egy elsodort motor.

Ötezer kilométeres utat tett meg az óceánon át egy 2004-es Softail Night Train. A teherautót, amiben a motort tárolták a tsunami ragadta magával, és  Japántól Kanada nyugati partjáig sodródott.

HIRDETÉS (x)

 

Mivel a motoron viszonylag épségben megmaradt a rendszám, így hamar megtalálták egykori tulaját, a 29 éves Yokoyamát, akit számos veszteség ért a tragikus napon. Motorja mellett elvesztette házát, és három közeli családtagját is.

A Harley-Davidson Motor Company felajánlotta, hogy ingyen visszaállítja a motort eredeti állapotába és visszajuttatja a szigetországba, de Yokoyama udvariasan visszautasította az ajánlatot.

Mivel a Softail így Amerikában marad, a Harley jelen állapotában szeretné konzerválni, és kiállítani a Harley-Davidson múzeumban, hogy örök emléket állítsanak annak a 15 000 embernek, akik odavesztek 2011. máciusában.altalt

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Ha hárman együtt idén töltjük a 70 évet, a két motor együtt 20 évvel fiatalabb...
Bővebben...
Pánikszerűen kezdtem el keresgélni a múlt heti képeimet, mikor eszembe jutott, hogy már megint lemaradok...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!