Te is segíthetsz!

altA tragikus baleset után minden segítségre szükség van.

A lengyelolrszági tragédia - mely három társunk életét követelte - két család életét változtatta meg gyökeresen. A barátok, motorosok, munkatársak egy emberként mozdultak meg, hogy segítő kezet nyújthassanak a családok számára.

HIRDETÉS (x)

A motorozz.hu közös motorozással búcsúzik az elhunytaktól. Az "Utolsó közös motorozás"-hoz bárki csatlakozhat. A menet az elhunytakat szállító autót kíséri majd június 5-én, kedden este Parassapusztától a Fiumei úti Sírkertig. Út közben több helyen lehet csatlakozni, további információ ITT található.

Képek a győri megemlékezésről a galériában!

Aki nem tud részt venni a kísérésben, de leróná kegyeletét, június 5-én teheti meg a Fiumei úton. Erről bővebben ITT olvashattok.

A két család számára adománygyűjtést is szerveztek. A befolyt összeget 2/3-1/3 arányban osztják majd el az értintett családok közt. Az adományokat június 30-ig lehet átutalni a MOTaMOT számlájára. A közlemény rovat kitöltésére nincs szükség.

Számlatulajdonos: MOTOROSOK a MOTOROSOKÉRT alapítvány
Számlavezető bank: Raiffeisen
Számlaszám: 12051003-00153216-00200006

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Rá kell jönnöm, hogy ki kell szakadnom a mókuskerékből, hogy ne fásuljak bele. Ilyenkor valami...
Bővebben...
Sosem voltam a konyha ördöge/tündére, de miután a motorok már a téli álmukat alusszák, én...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!