Te is segíthetsz!

altA tragikus baleset után minden segítségre szükség van.

A lengyelolrszági tragédia - mely három társunk életét követelte - két család életét változtatta meg gyökeresen. A barátok, motorosok, munkatársak egy emberként mozdultak meg, hogy segítő kezet nyújthassanak a családok számára.

HIRDETÉS (x)

A motorozz.hu közös motorozással búcsúzik az elhunytaktól. Az "Utolsó közös motorozás"-hoz bárki csatlakozhat. A menet az elhunytakat szállító autót kíséri majd június 5-én, kedden este Parassapusztától a Fiumei úti Sírkertig. Út közben több helyen lehet csatlakozni, további információ ITT található.

Képek a győri megemlékezésről a galériában!

Aki nem tud részt venni a kísérésben, de leróná kegyeletét, június 5-én teheti meg a Fiumei úton. Erről bővebben ITT olvashattok.

A két család számára adománygyűjtést is szerveztek. A befolyt összeget 2/3-1/3 arányban osztják majd el az értintett családok közt. Az adományokat június 30-ig lehet átutalni a MOTaMOT számlájára. A közlemény rovat kitöltésére nincs szükség.

Számlatulajdonos: MOTOROSOK a MOTOROSOKÉRT alapítvány
Számlavezető bank: Raiffeisen
Számlaszám: 12051003-00153216-00200006

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!