Újfajta gumiabroncsok

altKét újdonsággal állt elő a Dunlop, mely abroncsok mérföldkövet jelentenek a motorozás rajongói számára.

A RoadSmart II, a versenyeken már bizonyított Jointless Belt (JLB) és MultiTread (MT) technológiával készül, hogy megvalósítsa ezt a verhetetlen sport-túra kombinációt, amely az értékes futásteljesítményt, a kulcsfontosságú menettulajdonságok terén, a kategóriájának megfelelő, sőt kategóriavezető teljesítménnyel ötvözi.

 

HIRDETÉS (x)

 

A Dunlop filozófiája szerint a motorozás bizalmi kapcsolatot jelent ember és gép között. A tervezők igyekeztek ennek az elvnek maximálisan megfelelni.

Ez a gumiabroncs a futásteljesítmény, az irányíthatóság, az útfekvés, a tapadás, a stabilitás, a kényelem és a vezetőközpontúság kiegyensúlyozott keveréke.

Ultrafinom eloszlású karbonrészecskék segítik a jobb tapadást, a gyorsabb felmelegedés és a szélesebb üzemihőmérséklet-tartomány érdekében.

A száraz és a nedves utakon egyaránt kiváló a RoadSmart II tapadása, viszont a vizes útfelületen nagyon jól fékezhető.

Az abroncs megfelel a világ legnagyobb teljesítményű sport-túra gépei, roadsterei és „naked” utcai motorjai szigorú műszaki elvárásainak is.

A másik újdonság, a ScootSmart gumiabroncs, nagy előrelépést jelent a robogók szerelmesei számára. A Dunlop világszerte sikeres RoadSmart motorkerékpár-abroncsa révén megszerzett összes tapasztalatát kamatoztatva, a ScootSmart a kis kerékosztályban eddig soha nem látott technológiai szinteket biztosít.

A tapadás, az irányíthatóság és a futóteljesítmény optimális kombinációjának megvalósítása érdekében alkalmazott végeselem-módszeren (VEM) alapuló szimulációs technikák és csúcsminőségű szilikát futókeverékeknek köszönhetően, a ScootSmart minden körülmények között megállja a helyét.

Mindkét gumiabroncsot érdemes kipróbálniuk az újdonságokat kedvelő motorosoknak.

altaltaltaltalt

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Február 2-án hoztuk el a motort, és következő héten volt lehetőségünk arra, hogy egy kicsit...
Bővebben...
Ránéztem ma a hétvégi időjárás előrejelzésre. Bár tisztában vagyok vele, hogy gyakran még aznap este...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!