Robogó polgármester

altMontreuil első asszonya a motorok elkötelezett híve. A francia nagyváros polgármester asszonya, Dominique Voynet korábban Franciaország környezetvédelmi minisztere volt. Jelenlegi pozíciójába is a „Zöld párt" tagja, és legtöbb politikustársával ellentétben Ő nem csak színes grafikonokkal, grandiózus tervek gyártásával és hangzatos szónoklatokkal bizonyítja „zöldségét".

HIRDETÉS (x)

Fiatal korában maga is motorozott, mára azonban már csak utasként ül motorra vagy robogóra. Utóbbira egyébként minden nap, ugyanis az Ő sofőrje a szolgálati autó helyett egy Suzuki Burgmant vezet. Párizsi látogatásai során pedig előszeretettel rendel motor taxit.

Voynet asszony emiatt saját pártjával is szemben áll, a zöldek ugyanis nem csak az utakon közlekedő autók, hanem a motorok számát is vissza szeretnék szorítani.alt

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Szoktam mondani, hogy az elhatározás, a kitartás, meg mittomén mik visznek előre. Meg hogy bizonyos...
Bővebben...
Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!