Fellendülőben a használtpiac

tn hasznalt-motor-eladas-2

Naponta több mint másfélszeresére nőtt a motorhirdetések nézettsége.

 {nomultithumb}A szezonális piacon a márciustól júniusig tartó időszakban cserél gazdát a legtöbb kétkerekű. A tavalyi év jelentős élénkülést hozott ennek a szegmensnek: 21 százalékkal több adás-vétel zajlott le, mint 2010-ben.{nomultithumb}

alt

 

 

 

 

 

 

HIRDETÉS (x)

{nomultithumb}alt„A motorosok figyelme tavaly a jelek szerint a használt motorok felé fordult: miközben az új járművek piacán tavaly további 15 százalékos visszaesés következett be, több mint ötödével nőtt a rendszámos használt kétkerekűek adás-vétele, meghaladva a 27 ezres darabszámot . Ez egyben az állomány öregedését is jelzi: az eladott használt motorok majdnem 40 százalékát már több mint tíz éve helyezték először forgalomba."– összegzi a tavalyi év adatait Fodor László, a szakportál értékesítési vezetője.

"A motorkerékpárok keresésénél a hengerűrtartalom és a kivitel szerint válogatnak a vevők. A vételár megadása csak a nyolcadik leggyakoribb keresési szempont ebben a körben." - tette hozzá Fodor László

{nomultithumb}altA motoros hirdetések roppant széles palettája egyaránt magában foglalja az egyedi építésű, akár a 8-10 millió forintot is meghaladó értékű motorokat, illetve az akár 10-20 ezer forintért elvihető, legtöbbször még a KGST időszakából származó, működőképes, de legtöbbször némi felújításra szoruló járgányokat. A teljes kínálatban azonban három márka emelkedik ki a gyakoriság szempontjából: a Suzuki, a Honda, illetve a Yamaha.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mivel a jó idő csak nem lankad, így a holnapi napot is motorozással fogom tölteni,...
Bővebben...
Régi vágyam volt, hogy ismét kutya tulajdonos legyek. A héten teljesült a vágyam, kis tappancsok...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!