Nyerj replika motort

A 2009-es versenyszezon amellett, hogy feltűnően látványos volt, a Yamaha számára aszfalton és a terepen egyaránt különösen sikeresen zárult.

James Stewart hódította el mind az AMA bajnoki, mind a világbajnoki címet Supercross-ban, az MX-GP-t Antonio Cairoli tette zsebre, a World Endurance korona pedig a Yamaha Austria Racing Team fejére szállt, mindez még a szezon vége előtt. A szezon csúcspontjának nemrég lehettünk tanúi. Amint megannyi versenysorozatban Yamaha diadalmaskodott: a MotoGP-ben Valentino Rossi, a Superbike Világbajnokságban (WSBK) Ben Spies, a Supersport Világbajnokságban (WSS) pedig Cal Crutchlow.

Fenti sikereink természetesen büszkeséggel töltik el az egész Yamaha családot, és hogy minden szurkolóval és vevőnkkel együtt ünnepelhessünk, a Yamaha egy nagy nemzetközi nyereményjátékot indít, különleges nyereményekkel!

HIRDETÉS (x)
A kisorsolásra kerülő nyeremények:
  • Egyedi YZF-R1 Valentino Rossi replika, melyet a Yamaha Racing csapata a következő kiegészítőkkel szerel fel: Termignoni kipufogó, Öhlins TTX hátsó rugóstag, utasülés borítás, duplabuborékos szélvédő plexi, karbon sárvédő, karbon kuplungfedél takaró.
  • Egyedi YZF-R1 Ben Spies replika, melyet a Yamaha Racing csapata a következő kiegészítőkkel szerel fel: Akrapovič kipufogó, Öhlins TTX hátsó rugóstag, utasülés borítás, dupla buborékos szélvédő plexi, karbon sárvédő, karbon kuplungfedél takaró.
  • Egyedi YZF-R6 Cal Crutchlow replika, melyet a Yamaha Racing csapata a következő kiegészítőkkel szerel fel: Akrapovič kipufogó, Öhlins TTX hátsó rugóstag, utasülés borítás, duplabuborékos szélvédő plexi, karbon sárvédő, és számos egyéb karbon blokktakaró.

További nyeremények: 2500 darab különleges, világbajnoki Yamaha póló melyet Aldo Drudi, Valentino Rossi híres sisak, motor és egyéb grafikáinak tervezője készített (országonként 100).

Mit kell a rajongóknak, motorosoknak tenni, hogy részt vegyenek a sorsoláson? Szeretnéd megnyerni világbajnok motorjaink gyönyörű és különleges, a Yamaha versenycsapata által felkészített és versenyalkatrészekkel ellátott másolatát? Nagyon egyszerűen benevezhetsz a sorsolásra!

  1. Látogass el a www.yamaha-motor.hu/competition oldalra.
  2. Nyomtasd ki a jelentkezési lapot (pdf) és töltsd ki.
  3. Menj el a legközelebbi Yamaha kereskedésbe, és add le.
  4. Látogass el az internetes oldalra December 18-án pénteken, hogy lásd szerencsés vagy-e!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...
Március 12. Landoltunk 3 hét után itthon. Életem nyaralása volt... Már gyanús volt, hogy hárman írtak...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!