Bemotorosodik végre Knap Attila?

Tegnap vége lett a Való Világnak, és megnyerte a villa jogsinélküli motorosa.

Igazából nem is akartam írni róla, de reggel a Facebookon már az fogadott az üzenőfalon, hogy valamelyik ismerősöm reményét fejezte ki, hogy hamarosan találkozhat majd egy motoros találkozón VV Attilával. Végülis a remény hal meg utoljára.

Ha valaki nem követte volna az eseményeket, tegnap befejeződött az RTL Klub fél éven keresztül tartó valóságshowja. A lakók között egy ismerős arcot is felfedezhettünk, ő volt a "való világ motorosa" - az összeférhetetlen Knapp Attila.

HIRDETÉS (x)

 Nem néztem a valóságshowt folyamatosan, de - bevallom Attila miatt - belenéztem a műsorba egy-két alkalommal. Azt, hogy motorra nincs jogosítványa, már korábban is tudtam, de a nézők számára az is kiderülhetett, hogy személyautóra sincs vezetői engedélye, amikor a villalakók ellátogattak a Hungaroring vezetéstechnikai centrumába. A nyeremény autó sluszkulcsának átvételekor az arcán látható arckifejezés azt tanisította, hogy magában közben azt gondolta: "Na ezzel meg mi a f...t csináljak?".

5:50-nél van az a bizonyos arckifejezés.

Végülis a 12 millós pénznyereményből simán telni fog egy A-B-s jogosítványra. Vagy esetleg a B mellé benevezhetne egy B125-ös kategóriára. Gondolom a most következő médiakampány mellé beleférne valamelyik motorosboltnak, hogy a nyeremény autó mellé egy motort is VV Attila alá toljanak.

Szóval Attila, most már én könyörgök neked sírva, hogy csináld meg a jogosítványt! Kérlek, ne okozz csalódást a rajongóidnak!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A gondtalan éveket felváltotta a felnőtté válás rögös útja, ami az én esetemben is a...
Bővebben...
Azt mondják, a jó szülő egyik ismérve, hogy idejekorán önállóságra, felelősségre tanítja a gyerekét, olyan...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!