Tervezd meg és nyerd meg a robogódat!

Honda DekorobogóHondáék idén is gondoskodtak arról, hogy a fiatalabb korosztályból utánpótlást toborozzanak maguknak.

Anno az én gyerekkoromban, álmaim netovábbja volt a szomszéd kézi festésű csíkos (!) tuning komár típusjelzésre hallgató pedálos istencsapása, aztán most meg a mai gyerekek már számítógéppel tervezhetik a fényezést... Hiába no, változik a világ és fejlődik, így van ez rendjén. 

Induljon a harc a kreatív kölykök közt, hajrá fiatalok! Ha most lennék gyerek, a seggemet verném a földbe örömömben, nem utolsó móka lesz felülni a saját tervezésű robogóra... No de természetesen nem csak ifjak futhatnak neki a feladatnak, ki tudja, lehet tervezek én is egy szép kis hangyaképűt...

HIRDETÉS (x)

Elindult a Dekorobogó nyereményjáték a Honda Hungary Facebook oldalán!

Szeretnél nyerni egy saját Honda robogót a saját dizájnoddal? Akkor indulj el Te is a Honda Dekorobogó nyereményjátékon, ahol két Honda Vision 50 és számos más Hondás ajándék vár gazdára.

Bár a tavasz még várat magára, de aki kedvet érez egy kis játékhoz, kreativitásának felélesztéséhez, az a napsugarakkal együtt egy új Vision50-es robogó nyergében vághat neki az új szezonnak!

Részleteket az alkalmazásban: http://apps.facebook.com/dekorobogo/ és a Honda honlapján találnak az érdeklődők. Jó szórakozást!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Így a Halloween utózöngéjeként itt az idő, hogy felfaljuk a tököket. Ha már mást nem...
Bővebben...
Hiába van új motorom - nem vagyok elég kemény - hogy motorozzak ebben az őszies...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!