Traffi baki

utdijA rend francia őrei sem állnak mindig a helyzet magaslatán.

Úgy tűnik nem csak a magyar traffipaxok hajlamosak valótlan, néha egyenesen lehetetlen adatok mérésére. Persze mindig becsúszhat egy-egy hiba, de ahhoz, hogy az ember bírságot is kapjon kell egy jófej ügyintéző is.

HIRDETÉS (x)

Nem történt ez máshogy Dominique Nancyvel sem, akit egy francia autópályán kaptak gyorshajtáson. A férfi a megengedett 130 km/h helyett 141 km/h-val száguldott motorjával. Valószínűleg Dominique lenne a világ legboldogabb embere, ha ez valóban így történt volna.

A gyorshajtást ugyanis egy 1979-es Peugeot 102-es, 50 cm3-es mopeddel sikerült kiviteleznie. A moped egyébként egy gyűjtői darab, gyújtásproblémái vannak, és az 50 km/h-s sebességet is csak akkor éri el, ha lejtőn lefelé kap egy kis hátszelet.

A büntetés ezen felül azért is fura, mert a kismotorok - csakúgy mint hazánkban - nem hajthatnak fel az autópályára, valamint nem rendelkeznek rendszámmal sem. Sajnos nem derült ki, hogy a fotót is mellékelték-e a büntetés mellé, az azonban biztos, hogy Nancy úr adatai, valamint a moped adatai helyesen voltak feltüntetve.

Egy biztos: ha a dolgok csak fele olyan bonyolultak mint nálunk, Dominique egy pár hétig biztosan nem fog unatkozni.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Így a Halloween utózöngéjeként itt az idő, hogy felfaljuk a tököket. Ha már mást nem...
Bővebben...
Hiába van új motorom - nem vagyok elég kemény - hogy motorozzak ebben az őszies...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!