KTM quad rendszámmal

A 2009-es KTM Mania márkatalálkozón Franciaországban ismét többezer rajongó és márkatulajdonos jelent meg júliusban. Nem is találhattak volna ennél jobb helyszínt a 2010-es modellévben piacra kerülő új KTM ATV-k bemutatására.

A legfontosabb fejlesztés azok számára, akik szeretik a sportos quadokat, az 525 XC modell. A gyártó azt ígéri, hogy a narancssárga négykerekűt utcán is lehet majd használni 2010-től hivatalosan. A több versenyen sikeresen szereplő sportos cross country ATV-n számos módosítást hajtottak végre ennek érdekben.

 

HIRDETÉS (x)
Az új fejlesztésű integrált fékrendszeren a lábfék mind a négy kereket fékezi a megújult modellen. Ezen kívül egy mechanikus kézi fékkar is van a quadon. Az utcai modell más kerekeket, fényszórókat és kezelőszerveket kapott, hogy biztosítsa a biztonságos közlekedést a hétköznapi forgalomban. A KTM sport ATV más különbségeket is mutat a többi hasonló modellhez képest. A teljesen állítható WP lengéscsillapítók, a lengővilla és az alváz módosításai javítják a vezetési élményt és a vezető üléspozícióját az aszfalton kívül is.

Természetesen a másik két ATV modell, a 450- és az 505 SX is megújul 2010-ben. A fényszóró, az indításgátló és a műszerfal helyett új alvázat és szarvasrácsot kapnak, hogy még előrébb törjenek a népszerűségi listán a cross country szegmensben. Mind a három modell, a 450 SX, az 505 SX és a 525 XC négykerekűt erős, négyütemű négyszelepes motor hajtja majd, és a már jól ismert narancssárga-fekete fényezéssel, sportos grafikával kaphatóak 2009 őszétől a kereskedőknél.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Pánikszerűen kezdtem el keresgélni a múlt heti képeimet, mikor eszembe jutott, hogy már megint lemaradok...
Bővebben...
Ömlik a médiából, hogy irány a márkakereskedés, bírja-e a vas az új nyálat. Megkérdeztem. Fölháborodtam. Ugyan...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!