Superbike gyűrű

Az elsősorban sport témájú ékszerek készítésére specializálódott olasz cég ismét szélesítette a palettáját. Ezúttal a Superbike Világbajnok, Ben Spies számára készítettek bajnoki gyűrűt.

A Gianfranco Quartaroli vezetése alatt működő novarai vállalat menedzsere a világbajnokság díjkiosztóján adta át a 18 karátos fehérarany gyűrűt az idei legjobb motorosnak. A teljes egészében kézzel készült ékszeren az SBK logó látható gyémánt, zafír és rubin ékkövekből kirakva. A bajnok tiszteletére a „2009-es világbajnok” feliratot gravírozták a gyűrűbe, amelynek értéke körülbelül 30 000 euró.

 

HIRDETÉS (x)

A cég kínálatában már korábban is megtalálhatóak voltak a motorversenyek által ihletett karkötők, medálok és gyűrűk, de elsősorban a MotoGP versenypályákat mintázó ékszereiről lett ismert a vállalkozás. Emellett korábban egy komplett kollekciót készült a Ducatival versenyző japán Noriyuki Haga nevével fémjelezve, amelynek darabjai a mai napig megtalálhatók a kínálatban.

A gyorsasági motorsport szerelmesei mellett a motokrossz iránt rajongók is találnak maguknak ajándékötletet karácsonyra, de más sportágak, mint például a tenisz a rögbi és a kerékpár is megihlette a sportrajongó olasz tervezőt.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!