Superbike gyűrű

Az elsősorban sport témájú ékszerek készítésére specializálódott olasz cég ismét szélesítette a palettáját. Ezúttal a Superbike Világbajnok, Ben Spies számára készítettek bajnoki gyűrűt.

A Gianfranco Quartaroli vezetése alatt működő novarai vállalat menedzsere a világbajnokság díjkiosztóján adta át a 18 karátos fehérarany gyűrűt az idei legjobb motorosnak. A teljes egészében kézzel készült ékszeren az SBK logó látható gyémánt, zafír és rubin ékkövekből kirakva. A bajnok tiszteletére a „2009-es világbajnok” feliratot gravírozták a gyűrűbe, amelynek értéke körülbelül 30 000 euró.

 

HIRDETÉS (x)

A cég kínálatában már korábban is megtalálhatóak voltak a motorversenyek által ihletett karkötők, medálok és gyűrűk, de elsősorban a MotoGP versenypályákat mintázó ékszereiről lett ismert a vállalkozás. Emellett korábban egy komplett kollekciót készült a Ducatival versenyző japán Noriyuki Haga nevével fémjelezve, amelynek darabjai a mai napig megtalálhatók a kínálatban.

A gyorsasági motorsport szerelmesei mellett a motokrossz iránt rajongók is találnak maguknak ajándékötletet karácsonyra, de más sportágak, mint például a tenisz a rögbi és a kerékpár is megihlette a sportrajongó olasz tervezőt.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Leponyvázás után szembesültem vele, hogy a motorom egy póktanya, lógtak a hálók keresztül-kasul, és a...
Bővebben...
Mivel a jó idő csak nem lankad, így a holnapi napot is motorozással fogom tölteni,...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!