Budapest legjobb motoros rendőrei

A kupák mellett tesztvezetést is kaptak az akadálypályán legjobban teljesítő motoros rendőrök.

Szeptember végén, Dunakeszin rendezték meg a „2011. év legjobb budapesti motoros rendőre” versenyt. A Hungária Rendőregylet és a Fővárosi Balesetmegelőzési Bizottság közös eseményén Zámbó Balázs, a BMW Magyarország motorkerékpár menedzsere adta át a tesztvezetésre jogosító ajándékutalványokat a legjobban teljesítő rendőröknek.

HIRDETÉS (x)

A versenynek az „Alapítvány a Balesetmentes Közlekedésért” Dunakeszin található pályája adott otthont, ahol a résztvevő 35 budapesti motoros rendőrnek 7 összetett feladatot kellett teljesítenie a mintegy 300 db bójával kijelölt pályán 15 éves BMW K75-ös motorkerékpárok nyergében. Minden indulónak egy lehetősége volt a próbálkozásra, majd a legjobb 10-be bekerültek kaptak még egy esélyt a javításra. A szoros versenyben végül az első helyen Jordán Attila végzett, a második Téglási József, a harmadik helyezett pedig Soós Krisztián lett. A dobogós helyezést elérő rendőrök személyenként egy darab, egy hétre szóló motoros tesztvezetési ajándékutalványt vehettek át.

Zámbó Balázs a következőképpen értékelte az eseményt: „A verseny nagyon színvonalas volt és egyértelműen bemutatta, hogy a budapesti motoros rendőrök manőverezési tudásszintje kiváló. Nagy örömömre szolgált az első három helyezett részére díjként átadni a BMW motorkerékpárok tesztelésére jogosító voucher-t.”

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Így a Halloween utózöngéjeként itt az idő, hogy felfaljuk a tököket. Ha már mást nem...
Bővebben...
Hiába van új motorom - nem vagyok elég kemény - hogy motorozzak ebben az őszies...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!