Életmentők testközelben

altMindig is kíváncsi voltál rá, hogy kik a két keréken száguldó életmentők?

Most itt az alkalom, hogy találkozz velük! Csütörtökön reggel 8-kor a Parlament előtt láthatod a szlovéniai  II. Nemzetközi Mentő- és Tűzoltómotoros Konferencia magyar delegációját, akik innen Markó utcán át a Hősök terére vonulnak, majd a Lánchídon átkelve hagyják el Budapestet. A három napos konferencián 15 ország mentőmotorosai lesznek jelen. 

HIRDETÉS (x)

Akit ért már baleset, vagy környezetében szükség volt már az életmentők beavatkozására, az tudja: minden perc számít. Ezek a percek azonban sokszor indokolatlanul hosszúra nyúlnak, hiszen négy keréken nem egyszer nehézkes a vonulás. Éppen ezért a gyors és hatékony életmentés érdekében rendkívül nagy szükség van a motoros tűzoltókra és mentősökre.

Sajnos azonban hazánkban nincsenek meg az anyagi feltételei annak, hogy két keréken is gördülékenyen, biztonságosan folyhasson az életmentés. Éppen ezért, ismerve a magyar mentő- és tűzoltómotorosok nehéz helyzetét, a Csamclub motoros csajai elhatározták, hogy a tavalyihoz hasonlóan idén is modellt állnak egy jótékonysági naptárhoz, az eladásból származó bevételt pedig a motoros mentőknek ajánlanák fel. 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Miközben szerveztem a csamos napot, azért folyamatosan a fejemben motoszkált, hogy még lehet idén olyan...
Bővebben...
Még mindig nem tudjuk, hogy mi baja a motoromnak, lévén, hogy megint nem ültem rajta...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!