Életmentők testközelben

altMindig is kíváncsi voltál rá, hogy kik a két keréken száguldó életmentők?

Most itt az alkalom, hogy találkozz velük! Csütörtökön reggel 8-kor a Parlament előtt láthatod a szlovéniai  II. Nemzetközi Mentő- és Tűzoltómotoros Konferencia magyar delegációját, akik innen Markó utcán át a Hősök terére vonulnak, majd a Lánchídon átkelve hagyják el Budapestet. A három napos konferencián 15 ország mentőmotorosai lesznek jelen. 

HIRDETÉS (x)

Akit ért már baleset, vagy környezetében szükség volt már az életmentők beavatkozására, az tudja: minden perc számít. Ezek a percek azonban sokszor indokolatlanul hosszúra nyúlnak, hiszen négy keréken nem egyszer nehézkes a vonulás. Éppen ezért a gyors és hatékony életmentés érdekében rendkívül nagy szükség van a motoros tűzoltókra és mentősökre.

Sajnos azonban hazánkban nincsenek meg az anyagi feltételei annak, hogy két keréken is gördülékenyen, biztonságosan folyhasson az életmentés. Éppen ezért, ismerve a magyar mentő- és tűzoltómotorosok nehéz helyzetét, a Csamclub motoros csajai elhatározták, hogy a tavalyihoz hasonlóan idén is modellt állnak egy jótékonysági naptárhoz, az eladásból származó bevételt pedig a motoros mentőknek ajánlanák fel. 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!