Keleti kényelmetlenség

altA Közel-Keleten a motoros nők sem kerülhetik meg a törvényeket.

A mai napig sok olyan arab ország van, ami nagyon szigorú törvényekkel szabályozza a nők jogait. Bár van néhány olyan ország, ahol a nőknek legalább a járművezetéshez joga van, az arcukat azonban akkor is el kell takarniuk, ha egyébként bukósisak van a fejükön. 

HIRDETÉS (x)

Esetükben bevett szokás, hogy egy fátylat, vagy magát a csadort próbálják a sisak alá applikálni, ami a legkevésbé sem mondható kényelmesnek, hiszen az anyag gyűrődik, nyom, és zavarja a levegő szabad áramlását. 

A Death Spray Customs dizájnerei most megalkották számukra a "tökéletes" sisakot, ami nem más, mint egy hagyományos fekete sisak feketére festett plexivel úgy, hogy az a csadorhoz hasonlóan csak a szemeket és a perifériás látótér egy részét hagyja szabadon. 

Viccnek morbid, ha pedig ötlet, az arab nők nincsenek sokkal beljebb. Remélhetőleg nem ez lesz számukra a gondtalan motorozás egyetlen lehetősége.altalt

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Ránéztem ma a hétvégi időjárás előrejelzésre. Bár tisztában vagyok vele, hogy gyakran még aznap este...
Bővebben...
Mielőtt lemaradok... Hétvégén farsangolni voltunk. Mivel a héten még mindig betegek voltunk - hol a gyerekek,...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!