Zöld nap a ringen: Kawasaki Lime Party

Az elmúlt pénteken lime-zöldbe borította a Hungaroringet a Kawasaki tulajdonosok tömege. Ekkor tartották ugyanis a márka nyár végi rendezvényét, a Kawasaki Lime Partyt.

A programra rengetegen voltak kíváncsiak. Csak a délután négy órakor kezdődő pályamotorozásra 320 jelentkező volt, és a részvevőknek ötszáz darab nyakvédőt osztottak ki, ami délután hat órára már el is fogyott. A depóknál kiállították a 25 éves Ninja sorozat legkiemelkedőbb darabjait, amiket maguk a Ninja tulajdonosok biztosítottak a rendezvény idejére, valamint bemutatták a 25 éves jubileumra készített egyedi Ninja ZX-6R-t.

HIRDETÉS (x)

A hírre, hogy a pályát ezúttal cruiserrel is ki lehet próbálni, a Vulcan Riders Klub tagjai is megjelentek. A sportmotorokhoz képest lomhább cirkálókkal együtt csak csak hölgyeket engedtek a pályára, így ők is nyugodt körülmények között próbálhatták ki a Hungaroring aszfaltját.

A gyerekeket arcfestő várta, a játékos kedvű felnőttek pedig a csocsó asztalnál és az Xbox gépnél szórakozhattak. Este fél kilenctől a dumaszínház sztárjai, a Kawasaki tulajdonos Kovács András Péter és Aranyosi Péter léptek a közönség elé, és alaposan igénybe vették a rekeszizmokat.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A gondtalan éveket felváltotta a felnőtté válás rögös útja, ami az én esetemben is a...
Bővebben...
Azt mondják, a jó szülő egyik ismérve, hogy idejekorán önállóságra, felelősségre tanítja a gyerekét, olyan...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!