Megfizethető mobilitás: Honda NSC110 Vision

A Honda NSC110 Vision modellek megérkeztek Magyarországra, és ezen a hétvégén már a Honda márkakereskedésekben várják az érdeklődőket.

 

A Honda neve rendkívül jól cseng a robogók piacán, folyamatosan fejleszti termékeit és technológiáit, hogy általuk kellemesebbé és derűsebbé varázsolja vásárlói életét, igyekezve megosztani velük – és a következő generációkkal – a megfizethető, környezetbarát termékek örömét.

HIRDETÉS (x)

A vadonatúj Vision tervezői már a kezdetektől a robogó kényelmét és megfizethetőségét tartották szem előtt, nem beszélve az időtálló minőségről és megbízhatóságról, amelyek olyan fejlett műszaki megoldásokkal egészülnek ki, mint az üzemanyag-befecskendezés, vagy a Honda kombinált fékrendszere (CBS). A Vision a biztonságos és megfizethető személyes mobilitás örömét kínálja a vásárlók új generációja számára.

A Honda országos nyíltnapok keretében mutatja be a vadonatúj NSC110 Vision robogóját szeptember 2-án és 3-án. A kereskedések pénteken 18:00, míg szombaton 17:00 óráig várják az érdeklődőket, akik testközelből is megismerhetik az új modell kivételes adottságait.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!