Megfizethető mobilitás: Honda NSC110 Vision

A Honda NSC110 Vision modellek megérkeztek Magyarországra, és ezen a hétvégén már a Honda márkakereskedésekben várják az érdeklődőket.

 

A Honda neve rendkívül jól cseng a robogók piacán, folyamatosan fejleszti termékeit és technológiáit, hogy általuk kellemesebbé és derűsebbé varázsolja vásárlói életét, igyekezve megosztani velük – és a következő generációkkal – a megfizethető, környezetbarát termékek örömét.

HIRDETÉS (x)

A vadonatúj Vision tervezői már a kezdetektől a robogó kényelmét és megfizethetőségét tartották szem előtt, nem beszélve az időtálló minőségről és megbízhatóságról, amelyek olyan fejlett műszaki megoldásokkal egészülnek ki, mint az üzemanyag-befecskendezés, vagy a Honda kombinált fékrendszere (CBS). A Vision a biztonságos és megfizethető személyes mobilitás örömét kínálja a vásárlók új generációja számára.

A Honda országos nyíltnapok keretében mutatja be a vadonatúj NSC110 Vision robogóját szeptember 2-án és 3-án. A kereskedések pénteken 18:00, míg szombaton 17:00 óráig várják az érdeklődőket, akik testközelből is megismerhetik az új modell kivételes adottságait.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Miközben szerveztem a csamos napot, azért folyamatosan a fejemben motoszkált, hogy még lehet idén olyan...
Bővebben...
Még mindig nem tudjuk, hogy mi baja a motoromnak, lévén, hogy megint nem ültem rajta...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!