Gyászol a KTM

Szívroham következtében, tragikus hirtelenséggel elhunyt a KTM alapítójának fia, a Dakar-csapat korábbi vezetője, Hans Trunkenpolz.

Mindenkit váratlanul ért a hír, hogy 65 éves korában váratlanul eltávozott az élők sorából Hans Trunkenpolz. A gyár alapítójának fia, aki maga is szenvedélyes motoros volt, tavaly decemberben vonult nyugdíjba a gyár vezetői posztjáról. Vezetése alatt nyolc Dakar győzelmet szerzett a KTM, amivel mostanra a rali sport domináns márkájává vált.

HIRDETÉS (x)

Miután elhagyta korábbi munkahelyét, továbbra is kapcsolatban maradt a márkával és a motorsporttal. Ezzel együtt szenvedélyes futó volt, aki mindig szerette magát próbára tenni. Augusztus utolsó vasárnapján is egy futóversenyen vett részt, ahol a fél maratoni táv közben szívrohamot kapott, majd meghalt. A KTM természetesen saját halottjának tekinti a felejthetetlen „Trupo”-t, akinek temetése Szeptember 3-án volt a mattinghofeni temetőben.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...
A hosszú hétvége nagy részét Pilismaróton töltöttük a Szobi Révnél. Ezúttal nem motoros találkozó volt...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!