A negyedik Saxon Európában

NaNa - . Motoros hírek

Saxon Motorcycles Europe Szeptember 5-13 között az European BikeWeek keretében mutatta be legújabb, merev vázas chopperét, a The Whip-et.

Az igazi hosszú villás, merev vázas chopper-t ugyan kézzel készítik, de ettől még a legújabb technológiákat alkalmazzák rajta. A lázadó, kompromisszum mentes motort persze leginkább tökös legényeknek ajánlja a cég. A The Whip prototípusát már bemutatták a Hamburg Harley Days-en Németországban és a Custom Show Viva La Clusaz-on Franciaországban. Mindkét kiállítás közönsége nagy lelkesedéssel fogadta az új, sorozat gyártott choppert.

 

HIRDETÉS (x)
A gyárnak ez a negyedik modellje, amit kifejezetten az európai utakra terveztek. Így aztán minden tulajdonságában megfelel az európai közlekedési és biztonsági normáknak. Habár a Whip egy igencsak karakteres, saját egyéniséggel rendelkező gép, természetesen a vásárlók kívánsága alapján egyedire szabják átadás előtt. Ami szintén jó hír, hogy az amerikai dollár gyengülésével egy időben az európai kereskedők is lejjebb vitték az árakat.

A modellbemutatásával egy időben az amerikai motorgyár megnyitotta legújabb európai kereskedését is Spanyolországban. A Moto Innovación nevű üzlet Alincantéban már régóta pályázott erre a kitüntető címre. Mostantól azonban már a spanyol bikerek is otthonuk közelében juthatnak ezekhez a különleges, testre szabható kétkerekűekhez.

Nyomtatás

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS