Indian versenymotor koncepció

Vajon Burt Munro mit szólna, több mint negyven évvel az általa felállított sebességrekord után, ha meglátná ezt az Indián motorkerékpárt? Vajon kipróbálná a bonneville-i sómezőkön?

Burt Munro, a Leggyorsabb Indián című film új-zélandi főszereplője hatvannyolc éves volt, amikor egy negyvenhét éves Indiánnal új sebességrekordot állított fel 1967-ben. Ettől függetlenül az átlag motorosnak nem egy ilyen futurisztikus masina ugrik be elsőre, ha az Indian motorokról hall.

A motor tervezőjét, Dan Bailey-t nem kötötték az elvárások. Igazán szabadon engedte a fantáziáját, amikor ezt az Indián márkájú „speed racert” megtervezte. Különösen a küllő nélküli felniktől néz ki úgy ez a gép, mintha a jövőből érkezett volna. Azt nem lehet tudni, hogy valaha fogják-e sorozatban gyártani, de a sportmotor gyártóknak és tervezőknek kellő inspirációt jelenthet ez az újszerű látásmód.

HIRDETÉS (x)

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Így a Halloween utózöngéjeként itt az idő, hogy felfaljuk a tököket. Ha már mást nem...
Bővebben...
Hiába van új motorom - nem vagyok elég kemény - hogy motorozzak ebben az őszies...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!