Kawasaki KLX125, D-Tracker 125 2010

A hölgyek gyakran álmodnak off-road stílusú motorokról, a magas ülés azonban többségüket azonnal elriasztja a vásárlástól. A Kawasaki erre a problémára is megoldást kínál az új KLX125 és a D-TRACKER 125 modellekkel.

Mind az enduró kinézetű KLX125-öt, mind a supermoto stílusú D-TRACKER 125-öt nagyszerű egyensúlyuk, tökéletes arányaik, és kompakt méreteik teszik ideálissá kezdő motorosok számára. Mindkét modell egyszerű és megbízható, 125 cm3-es, léghűtéses, egyhengeres motorral rendelkezik. A könnyű, kompakt vázat, amibe beleillesztették, kifejezetten a 125 cm3-es osztálynak fejlesztettek ki.

Fontosabb jellemzők
 • könnyű és kompakt,
 • a vázat a 125-ös kategóriának tervezték,
 • alacsony ülésmagasság,
 • egyszerű, könnyen karbantartható motor,
 • üzemanyag-befecskendező rendszer,
 • divatos kinézet,
 • dugómentes közlekedés.
 • HIRDETÉS (x)

  Az alacsony ülésmagasságnak és a keskeny ülésnek köszönhetően mindkét láb biztosan támaszkodhat a talajon, ezáltal sokak számára lesz használható a motor. A motorozást nagyban megkönnyíti az elektromos önindító és az üzemanyag befecskendezés is.

  KLX125 és D-TRACKER 125 két nagyszerű választás azok számára, akik most ismerkednek a motorozással, akik megoldást keresnek a dugómentes városi közlekedésre vagy azoknak, akik egyszerűen csak jobban szeretik a kompakt méretet és a könnyű súlyt, amit egy nagy motor nem tud nyújtani.

  KLX125

  Nyomtatás E-mail

  BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

  Kedvelj bennünket

  Motoros filmadatbázis

  Blogok

  Azt mondják, a jó szülő egyik ismérve, hogy idejekorán önállóságra, felelősségre tanítja a gyerekét, olyan...
  Bővebben...
  Szokták mondani, minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak..... Nálunk ez már kollégákra is...
  Bővebben...

  Rólunk

  "A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

  A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

  Iratkozz fel a hírlevélre!