Kawasaki KLX125, D-Tracker 125 2010

A hölgyek gyakran álmodnak off-road stílusú motorokról, a magas ülés azonban többségüket azonnal elriasztja a vásárlástól. A Kawasaki erre a problémára is megoldást kínál az új KLX125 és a D-TRACKER 125 modellekkel.

Mind az enduró kinézetű KLX125-öt, mind a supermoto stílusú D-TRACKER 125-öt nagyszerű egyensúlyuk, tökéletes arányaik, és kompakt méreteik teszik ideálissá kezdő motorosok számára. Mindkét modell egyszerű és megbízható, 125 cm3-es, léghűtéses, egyhengeres motorral rendelkezik. A könnyű, kompakt vázat, amibe beleillesztették, kifejezetten a 125 cm3-es osztálynak fejlesztettek ki.

Fontosabb jellemzők
 • könnyű és kompakt,
 • a vázat a 125-ös kategóriának tervezték,
 • alacsony ülésmagasság,
 • egyszerű, könnyen karbantartható motor,
 • üzemanyag-befecskendező rendszer,
 • divatos kinézet,
 • dugómentes közlekedés.
 • HIRDETÉS (x)

  Az alacsony ülésmagasságnak és a keskeny ülésnek köszönhetően mindkét láb biztosan támaszkodhat a talajon, ezáltal sokak számára lesz használható a motor. A motorozást nagyban megkönnyíti az elektromos önindító és az üzemanyag befecskendezés is.

  KLX125 és D-TRACKER 125 két nagyszerű választás azok számára, akik most ismerkednek a motorozással, akik megoldást keresnek a dugómentes városi közlekedésre vagy azoknak, akik egyszerűen csak jobban szeretik a kompakt méretet és a könnyű súlyt, amit egy nagy motor nem tud nyújtani.

  KLX125

  Nyomtatás E-mail

  BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

  Kedvelj bennünket

  Motoros filmadatbázis

  Blogok

  Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
  Bővebben...
  Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
  Bővebben...

  Rólunk

  "A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

  A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

  Iratkozz fel a hírlevélre!