Csak nekünk

A világ legnagyobb kétkerekűek gyártásával foglalkozó cége, a Hero Honda az indiai Hero Csoport, és a japán Honda Motor Company együttműködéséből jött létre. Legújabb fejlesztésű robogójukat Pleasure néven kifejezetten női sofőröknek ajánlják.

Indiában több mint egy millió robogót adnak el évente, és az elmúlt hónapokban az átlagos forgalom jelentősen megnőtt a piac e szegmensében. A Hero Honda vezetése úgy látta, hogy a növekedés elsősorban annak köszönhető, hogy immár Indiában is egyre több nő ül robogóra, hogy azon intézze mindennapi ügyeit.

Az új, Pleasure fantázianevű, 100 cm3-es modell bemutatásával egy időben Újdelhiben megnyílt az első exkluzív szalon, amely kifejezetten a hölgyeket célozza meg kínálatával. A „Just4her” néven futó új üzletben csak női alkalmazottak dolgoznak, hogy ezzel is megkönnyítsék a gyengébbik nemnek a kommunikációt, és egyúttal a döntést is, amikor új robogót vásárolnának.

HIRDETÉS (x)

A cég úgy tervezi, hogy India szerte további 22 „Just4her” szalont nyit még a nagyobb városokban. Emellett megalapították a Lady Rider Clubot is, amelynek tagjai speciális kedvezményekhez jutnak majd, és csak a tagoknak rendezett összejöveteleken vehetnek részt.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Már az ötletelgetés első fázisait is végigkísérték a barátok, ismerősök aggódó kérdései: „biztos, hogy egyedül...
Bővebben...
Arról már írtam korábban különféle pontokba szedve, miért szeretek egyedül motorozni. A nyűgöket leszámítva rengeteg...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!