Új helyen a Bázis Motor

Figyelem!!! 2011 decembere óta a Bázis Motor a régi helyén, a Budapest, Attila út 61. szám alatt található meg!

A kedvenc motorsboltunk 2011. augusztus 15-től elköltözik. A Bázis Motor új telephelye Budapesten, a XIII. kerület Fáy utca 74/c. alatt található, közelebb a tömegközlekedési eszközökhöz, amit sokan hiányoltatok. A tulajdonosok az új boltot igyekeztek mind kívül, mind belül othonossá tenni, reméljük nektek is tetszeni fog! Természetesen a kiszolgálás zavartalanul folytatódik, a telefonos és internetes elérhetőségek nem változtak.

HIRDETÉS (x)

Természtesen az új helyen is saját parkolóval várják a motorosokat, hiszen a belső udvarba motorral is behajthatunk, hogy szem előtt legyen a VAS. 

A szokásos áruválasztékról sem mondtak le, sőt továbbra is próbálnak megfelelni a vásárlók igényeinek. Biztosak lehettek benne, hogy - mint mindig - ki fognak találni mindenfélét, hogy próbáljuk jobbá tenni a motorosok életét. Továbbra is akció hegyek várhatóak.

Az új üzletben természetesen a Csajokamotoron.hu saját termékei, a pólók és más ajándéktárgyak továbbra is megvásárolhatóak, sőt állványunk kiemelt helyen várja a motoros csajokat.

Nézzetek be az új boltba! Reméljük tetszeni fog legalább annyira, mint a régi!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A heti fotóimat végignéztem, és megállapítottam, hogy megint csak a kutyámat fotóztam 99%-ban. Tök cuki,...
Bővebben...
Ez a hét még mindig nem az igazi... kissé már unom, hogy nem süt a...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!