A legzsúfoltabb európai városok

A holland műholdas navigációs cég a Tom Tom forgalom-visszajelző rendszerét használta,hogy összeállítsa Európa legzsúfoltabb városainak listáját.

 

Az eredmények alapján a húsz legzsúfoltabb város csökkenő sorrendben: Brüsszel, Varsó, London, Wroclaw, Toulouse, Lyon, Edinburgh, Marseille, Párizs, Manchester, Bradford, Belfast, Oxford, Milánó, Birmingham, Zürich, Oslo, Róma, Aberdeen és Nápoly.

HIRDETÉS (x)

 

Összehasonlítva az előző év eredményeivel, az Egyesült Királyságban és Franciaországban romlott a helyzet, és az összes európai ország közül az Egyesült Királyság a legzsúfoltabb.

A TomTom cég azt javasolja, hogy azok az eurólai sofőrök, akik szeretnék elkerülni a közlekedési dugókat vegyék célba Spanyolországot, Svájcot, Norvégiát, Magyarországot, Írországot vagy a Cseh Köztársaságot. Ezek az országok csak 1-1 várossal szerepelnek a legzsúfoltabb helyek ötvenes listáján. Magyarországon természetesen Budapest ez a város.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A héten nem készült kép, mert ahelyett, hogy gyógyulnánk most épp az egész család egyszerre...
Bővebben...
Ha az időjárás ilyen kegyes marad, és szépen lassan kúszik fel a hőmérséklet, akkor 1-2...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!