Vezetéstechnikai tréning celebekkel

Hiába a sok baleset-megelőzési program, az év első hat hónapjában a tavalyinál több, 74 motoros baleset volt Pest-megyében, ebből 10 halálos kimenetelű. 

Kedd délelőtt két keréken közlekedő sportolók, színészek és közéleti személyiségek voltak a résztvevői a Pest Megyei Baleset-megelőzési Bizottság Ingyenes vezetéstechnikai tréningjének. A szervezők azt remélik, hogy az ismert emberek segíthetnek felhívni a motorosok figyelmét arra, hogy mennyire fontosak a hasonló képzések ahhoz, hogy járművünket biztonságosan uralhassuk.

HIRDETÉS (x)

 

A vezetéstechnikai képzés nemcsak kezdőknek és újrakezdőknek hasznos, a haladók is új információkkal, technikákkal bővíthetik tudásukat. Rendőr motoros oktatók segítségével elsőre könnyűnek tűnő, de hatalmas koncentrálást igénylő ügyességi feladatok sorozatát kellett végrehajtaniuk a tréningen a hírességeknek.

Még több kép a galériában!A Baleset-megelőzési Bizottság célja, hogy az évente több alkalommal megrendezett Ingyenes Vezetéstechnikai tanfolyamokon a motorosok gyakorlati tudással gazdagodjanak, felkészítve őket akár a vészhelyzetekre is. A mostani képzés után ismét nagyobb magabiztossággal, felkészültebben indultak útnak hazafelé a sztárok. A sajtó képviselőinek mindannyian arról számoltak be, hogy nagyon hasznosnak érezték a tréninget, és több éves rutin mellett is tanultak olyan fogásokat, ami még nekik is meglepetést okozott.

A tanfolyam résztvevői voltak: Gergely István vízilabdázó, Szabó Győző színész, Hajas László mesterfodrász, Talmácsi Gábor motorversenyző, Zsidró Tamás mesterfodrász, Uszkó László Irigy Hónaljmirigy, Kovács István Kokó ökölvívó, és Kárász Róbert a TV2 műsorvezetője is. Sajnos ezúttal hölgy résztvevője nem volt a hírességek tréningjének.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A gondtalan éveket felváltotta a felnőtté válás rögös útja, ami az én esetemben is a...
Bővebben...
Azt mondják, a jó szülő egyik ismérve, hogy idejekorán önállóságra, felelősségre tanítja a gyerekét, olyan...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!