Kovács Áron motoros klipet forgatott

Kovács Áron írta az idei Open Road Fest hivatalos dalát.

Kovács Áron örömmel fogadta el a felkérést, hogy ebben az évben ő képviselje a Harley-Davidsont. A márka nagykövete egy 2011-es 1200 Sportster Custom társaságában motorozza végig a szezont. A választás azért rá esett, mert az új Harley-Davidson modellek ugyanazt a fiatalos, de magabiztos, igényes, de közben elérhető, szabad, nyitott, sportos stílust képviselik, mint a zenész-műsorvezető. Ahogyan az idei Harley-Davidson festivál is sokszínű, igényes, nyitott, de elérhető bárkinek, családos, vagy szingli, fiatal, vagy idősebb, motoros, vagy gyalogos, szőke, vagy barna…

HIRDETÉS (x)

Miután hivatalosan is ő lett a márka nagykövete, Áron Írt egy dalt, amely az idei Harley-Davidson Fesztivál hivatalos dala lesz. A dalhoz forgatott klip felvétele nem volt veszélytelen. Áron és zenésztársai az Erzsébet hídon, az Alagútnál és a villamoson motoroznak a városban. Volt, hogy a rendőrök el is küldték őket, mivel a forgatásra nem volt engedélyük.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Miközben szerveztem a csamos napot, azért folyamatosan a fejemben motoszkált, hogy még lehet idén olyan...
Bővebben...
Még mindig nem tudjuk, hogy mi baja a motoromnak, lévén, hogy megint nem ültem rajta...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!