Maréknyi Milulás

mikialapitvany1018Maréknyi motoros mikulás gyűlt össze december 8-án, szombaton az EuroPark parkolójában, hogy részt vegyen a Mikulás Alapítvány által szervezett jótékonysági felvonuláson.

A baj csak az, hogy épp a szervező nem jött el. Állítólag nem kapott útvonalengedélyt. A sajtót, és a lelkes segíteni akarókat persze erről elfelejtette értesíteni. Reméljük, kiosztott magának egy jó nagy virgácsot meg megfelelő mennyiségű szenet! A megjelent krampuszok és mikulások ennek ellenére elindultak az ajándékokkal, és nagyon reméljük, hogy célba is értek. Ahogy ők mondták: "Legalább motorozunk egyet!"

HIRDETÉS (x)


 

mikialapitvany1017mikialapitvany1019mikialapitvany1020mikialapitvany1021mikialapitvany1022mikialapitvany1023mikialapitvany1024mikialapitvany1025mikialapitvany1026

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!