Pardi Pirosban - új Honda szalonnyitó Budapesten

pardi1413A Shadow-t ebben az évben nagyobb, küllős első kerékkel szerelték fel, amitől az eddigi cruiser forma helyett a klasszikus chopperekre hajaz.

 

Március 30-án, pénteken új Honda szalon nyílt Budapesten, a Soroksári úton. A megnyitó alkalmából a tulajdonosok meghívták partnereiket és a sajtó képviselőit is az exkluzív kereskedésbe.

Az új szalon tulajdonosa, Pardi István rövid megnyitóbeszédet tartott, majd mindenki kedvére nézelődhetett a hatalmas üzletben. Volt is látnivaló bőven, hiszen a Honda teljes modellpalettája mellett a 2007-es új modelleket is testközelből csodálhattuk meg.

HIRDETÉS (x)

A Honda Gold Wing, a hatalmas cirkáló, amelyet immár légzsákkal felszerelve is meg lehet vásárolni, képes megmenteni sofőrje életét. Egy kisfilmen azt is végignézhettük, hogy működik pontosan: a V-alakúra kiképzett légzsák alulról felfelé hat, tehát működési mechanizmusa arra alapul, hogy ütközésnél kilöki a sofőrt a nyeregből, így kisebb sérülésekkel megúszhat egy frontális karambolt.

A Honda legújabb, valószínűleg a hölgyek körében is érdeklődésre számot tartó modellje a VT 750 DC Spirit. A Shadow-t ebben az évben nagyobb, küllős első kerékkel szerelték fel, amitől az eddigi cruiser forma helyett a klasszikus chopperekre hajaz. És ha még az első teleszkóp is hosszabb lenne...

Az SH 300i városi robogó minden olyan előnnyel rendelkezik, ami szükséges a munkába járáshoz. A 125- és 150 köbcentis motorral szerelt modell után az új 300-as gépet alaposan megreformálták. Leginkább említésre méltó része az Y-elem a vázban, valamint a lengővilla újfajta felfogatása. A padlószintet alacsonyabbra szerelték, aminek következtében könnyebb a fel és leszállás. Az SH 300i mostantól ABS-szel is megrendelhető.

A CB 600 F Hornet a Honda jelenleg legfontosabb modellje - talán már senkinek nem kell bemutatni. A teljesen olasz tervezésű gép idén öt lóerővel erősebb lett. A formai elemekben is történt néhány változás, hiszen a kipufogót az ülés alá hozták fel, amitől látványra is sokkal sportosabb a gép, ami emellett alumínium lengővillát kapott. A hölgyek körében is kedvelt modell három színben vásárolható meg.

A CBR 600 RR a Honda legsikeresebb szuper sport gépe már ötödik éve vezeti a világbajnokságot. A sportmotorok között az egyik legjobb súly/teljesítmény arányt érték el a tervezők ennél a modellnél. A 2007-es verziónál ismét javult ez az arány, hiszen az egyéb apróságok mellett csak a motorblokk súlyán két kilogrammot spóroltak, és a vázszerkezetét is újratervezték. A másik különlegessége a modellnek a HESD kormány-lengéscsillapító rendszer, amelyet 2004-ben az 1000-es modellen vezettek be először.

A Honda Pardinál azonban nem csak motorokat vásárolhatunk ezentúl, hiszen az Alpinestars ruházat mellet bukósisakokat és lábbeliket is árulnak, valamint szakértő gárdával várják a motorosokat az üzlethez tartozó motorszerelő műhelyben is.

pardi418pardi1400pardi1402pardi1403pardi1404pardi1405pardi1407pardi1408pardi1409pardi1410pardi1411pardi1413pardi1414pardi1415pardi1416pardi1418

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Azt mondják, a jó szülő egyik ismérve, hogy idejekorán önállóságra, felelősségre tanítja a gyerekét, olyan...
Bővebben...
Szokták mondani, minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak..... Nálunk ez már kollégákra is...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!