Pardi Pirosban - új Honda szalonnyitó Budapesten

pardi1413A Shadow-t ebben az évben nagyobb, küllős első kerékkel szerelték fel, amitől az eddigi cruiser forma helyett a klasszikus chopperekre hajaz.

 

Március 30-án, pénteken új Honda szalon nyílt Budapesten, a Soroksári úton. A megnyitó alkalmából a tulajdonosok meghívták partnereiket és a sajtó képviselőit is az exkluzív kereskedésbe.

Az új szalon tulajdonosa, Pardi István rövid megnyitóbeszédet tartott, majd mindenki kedvére nézelődhetett a hatalmas üzletben. Volt is látnivaló bőven, hiszen a Honda teljes modellpalettája mellett a 2007-es új modelleket is testközelből csodálhattuk meg.

HIRDETÉS (x)

A Honda Gold Wing, a hatalmas cirkáló, amelyet immár légzsákkal felszerelve is meg lehet vásárolni, képes megmenteni sofőrje életét. Egy kisfilmen azt is végignézhettük, hogy működik pontosan: a V-alakúra kiképzett légzsák alulról felfelé hat, tehát működési mechanizmusa arra alapul, hogy ütközésnél kilöki a sofőrt a nyeregből, így kisebb sérülésekkel megúszhat egy frontális karambolt.

A Honda legújabb, valószínűleg a hölgyek körében is érdeklődésre számot tartó modellje a VT 750 DC Spirit. A Shadow-t ebben az évben nagyobb, küllős első kerékkel szerelték fel, amitől az eddigi cruiser forma helyett a klasszikus chopperekre hajaz. És ha még az első teleszkóp is hosszabb lenne...

Az SH 300i városi robogó minden olyan előnnyel rendelkezik, ami szükséges a munkába járáshoz. A 125- és 150 köbcentis motorral szerelt modell után az új 300-as gépet alaposan megreformálták. Leginkább említésre méltó része az Y-elem a vázban, valamint a lengővilla újfajta felfogatása. A padlószintet alacsonyabbra szerelték, aminek következtében könnyebb a fel és leszállás. Az SH 300i mostantól ABS-szel is megrendelhető.

A CB 600 F Hornet a Honda jelenleg legfontosabb modellje - talán már senkinek nem kell bemutatni. A teljesen olasz tervezésű gép idén öt lóerővel erősebb lett. A formai elemekben is történt néhány változás, hiszen a kipufogót az ülés alá hozták fel, amitől látványra is sokkal sportosabb a gép, ami emellett alumínium lengővillát kapott. A hölgyek körében is kedvelt modell három színben vásárolható meg.

A CBR 600 RR a Honda legsikeresebb szuper sport gépe már ötödik éve vezeti a világbajnokságot. A sportmotorok között az egyik legjobb súly/teljesítmény arányt érték el a tervezők ennél a modellnél. A 2007-es verziónál ismét javult ez az arány, hiszen az egyéb apróságok mellett csak a motorblokk súlyán két kilogrammot spóroltak, és a vázszerkezetét is újratervezték. A másik különlegessége a modellnek a HESD kormány-lengéscsillapító rendszer, amelyet 2004-ben az 1000-es modellen vezettek be először.

A Honda Pardinál azonban nem csak motorokat vásárolhatunk ezentúl, hiszen az Alpinestars ruházat mellet bukósisakokat és lábbeliket is árulnak, valamint szakértő gárdával várják a motorosokat az üzlethez tartozó motorszerelő műhelyben is.

pardi418pardi1400pardi1402pardi1403pardi1404pardi1405pardi1407pardi1408pardi1409pardi1410pardi1411pardi1413pardi1414pardi1415pardi1416pardi1418

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!