Turnézik a gitár - Az OCC-s srácok gitáros motorja

peavey01Az alkotók abból a tényből indultak ki, hogy a Rock & roll és a motoros kultúra egyazon tőről ered. Miért is ne motorozhatna egy gitáros, vagy gitározhatna egy motoros... akár menet közben? Igazi beteg ötlet!

A hangszerkészítő Peavey Electronics cég az Orange County Choppers csapatával együttműködve az „American Chopper” című műsor két áprilisi adásában egy egyedi gitárt tervezett. Eközben az OCC-s srácok egy Peavy-témájú choppert alkottak, amelyre erősítőt is szereltek – igazi hülye ötlet. A Peavey cég úgy tervezi, hogy a gitárt akkor fogják árverésre bocsájtani, amikor a furcsa pár júniusban országjáró körútra indul.

A turnét megelőzően a jól ismert médiás építőműhely tagjai bejárták az amerikai televízió-műsorokat. Mikey, valamint ifjabb és idősb. Paul Teutul az Orange County Choppers képviseletében számos adásban megfordult az gitáros motorral. Az egyikben, a „The Late Show With David Letterman” címűben például Mikey és a show gitárosa Felicia Michele Collins beüzemelték a motorba épített erősítőt és így játszottak, miközben a zenekar kísérte őket a háttérben.

HIRDETÉS (x)

A Peavey cég a 1970-es években forradalmasította a hangszerkészítést Peavey T-60-as modelljével, amelyet számítógép vezérlésű CNC gépeken gyártottak. Ezzel a modellel 42 évvel ezelőtt hidat vertek a hagyományok és a modern kor közé a gitárgyártásban. Az idei turné nem titkolt célja, hogy a cég bevezesse on-line hangszeráruházát a PeaveyCustomShop.com-ot, ahol a zenészek minőségi hangszereket vásárolhatnak egyedi ötleteik alapján.

peavey64

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mivel a jó idő csak nem lankad, így a holnapi napot is motorozással fogom tölteni,...
Bővebben...
Régi vágyam volt, hogy ismét kutya tulajdonos legyek. A héten teljesült a vágyam, kis tappancsok...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!