Steven Tyler motorboltja

A Red Wing Motorcycles névre keresztelt új motorépítő céget a mérnök Mark Diricoval és az AC Custom Motorcycles céggel együttműködve alapította meg az Aerosmith frontembere, Steven Tyler.

Az új vállalkozás elsődleges célkitűzése, hogy a Rock and Roll művészetet magas minőségű mérnöki munkával ötvözze. A Tyler jól ismert stílusával feltöltött, egyedi motorkerékpárok, amelyek a műhelyben készülnek amellett, hogy nagyon vagányul néznek ki, természetesen tökéletesen vezethetők is.

HIRDETÉS (x)

A Red Wing Motorcycles két új modelljének a Retro-nak és a ProStreet modellnek a debütálása a new hampshire-i Nemzetközi versenypályán volt a Sylvania 300 futamon, és immár a környékbeli Harley-Davidson kereskedésekben is megvásárolhatók, és hamarosan az USA keleti partján lévő partnerekkel is leszerződik a cég.

Tyler az általa tervezett motorokról így beszélt: „Ha felülsz valamelyik motorunkra, napokig tudsz motorozni vele. Ezek a motorok mérgesek, nyersek, és nagyon vagányak, miközben egyszerűen fantasztikusan néznek ki.” Egyébként a modellekhez teljes körű garancia jár, és bármelyik Harley kereskedésben szervizelhetőek. 2008-ban Tylerék egy országjáró turnét szerveznek, hogy minél többen megismerkedhessenek a modellekkel.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Írtam már róla a #neérintkezzegyébkéntfelőlemodamészahováakarsz blogomban, hogy vettem egy navigációs készüléket, melyre egy barátom szerzi...
Bővebben...
Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!