Fullos motorbolt a Balatonnál

fullgas 1097Mostantól öt márka forgalmazásával foglalkozik az ország legnagyobb motorszalonja Balatonbogláron. Az eddig egyetlen, csak motorkerékpárokkal foglalkozó magyar BMW szalonról - az egyéb „leg”-gel kezdődő jelzők mellett - nyugodtan elmondhatjuk, hogy itt minden van.

Erdős Tamás, a gigantikus méretű szalon ügyvezető igazgatója elmondta, hogy cége egyéni vállalkozásként indult még 1996-ban. Azóta a régió legforgalmasabb motorosboltjává és szervizévé nőtte ki magát a kis bolt, ahova az ország minden részéről érkeznek a vásárlók.

„2002 óta folyamatosan 500 db felett van az évente általunk értékesített motorkerékpárok száma. Cégünk sikere a profit folyamatos visszaforgatásának, fejlesztésnek, motorsport aktivitásnak, aktív marketing tevékenységnek, a műszaki kollégák folyamatos képzésének és leginkább a vezetőség motorozás iránti rajongásának köszönhető.” – nyilatkozta a tulajdonos-ügyvezető a tegnapi sajtótájékoztatón.

HIRDETÉS (x)A cég 2003-ban átadott épülete már önmagában is az ország legnagyobb és legmodernebb motorkerékpár márkakereskedésévé tette a szalont, amelyet idén egy 190 millió forintos beruházás követett. A régi épülethez így nagyjából annak háromszorosát építették hozzá, ahol két szinten elfér az itt forgalmazott öt motorkerékpár márka (BMW, Ducati, KTM, Suzuki, Piaggio) minden új modellje a kiegészítőkkel és a ruházattal együtt. Az új szalonban hangulatos kávézó is várja a megfáradt nézelődőket.

Az új épületrészben a BMW motorok mintegy 240 m2-t foglalnak el, így az összes aktuális modellt kiállítják majd. A teljes típusválaszték bemutatására alkalmas épületrészben kapott helyet a BMW ruházati részleg, míg az új szárnyban január végéig alakítják ki a többállásos BMW motorkerékpár szervizt. A kíváncsiskodókat és a komoly vásárlókat is várják a szalonban, a 7-es út 142. kilométerénél.

Még több kép a galériában
fullgas 1049fullgas 1054fullgas 1062fullgas 1089

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!