Fullos motorbolt a Balatonnál

fullgas 1097Mostantól öt márka forgalmazásával foglalkozik az ország legnagyobb motorszalonja Balatonbogláron. Az eddig egyetlen, csak motorkerékpárokkal foglalkozó magyar BMW szalonról - az egyéb „leg”-gel kezdődő jelzők mellett - nyugodtan elmondhatjuk, hogy itt minden van.

Erdős Tamás, a gigantikus méretű szalon ügyvezető igazgatója elmondta, hogy cége egyéni vállalkozásként indult még 1996-ban. Azóta a régió legforgalmasabb motorosboltjává és szervizévé nőtte ki magát a kis bolt, ahova az ország minden részéről érkeznek a vásárlók.

„2002 óta folyamatosan 500 db felett van az évente általunk értékesített motorkerékpárok száma. Cégünk sikere a profit folyamatos visszaforgatásának, fejlesztésnek, motorsport aktivitásnak, aktív marketing tevékenységnek, a műszaki kollégák folyamatos képzésének és leginkább a vezetőség motorozás iránti rajongásának köszönhető.” – nyilatkozta a tulajdonos-ügyvezető a tegnapi sajtótájékoztatón.

HIRDETÉS (x)


A cég 2003-ban átadott épülete már önmagában is az ország legnagyobb és legmodernebb motorkerékpár márkakereskedésévé tette a szalont, amelyet idén egy 190 millió forintos beruházás követett. A régi épülethez így nagyjából annak háromszorosát építették hozzá, ahol két szinten elfér az itt forgalmazott öt motorkerékpár márka (BMW, Ducati, KTM, Suzuki, Piaggio) minden új modellje a kiegészítőkkel és a ruházattal együtt. Az új szalonban hangulatos kávézó is várja a megfáradt nézelődőket.

Az új épületrészben a BMW motorok mintegy 240 m2-t foglalnak el, így az összes aktuális modellt kiállítják majd. A teljes típusválaszték bemutatására alkalmas épületrészben kapott helyet a BMW ruházati részleg, míg az új szárnyban január végéig alakítják ki a többállásos BMW motorkerékpár szervizt. A kíváncsiskodókat és a komoly vásárlókat is várják a szalonban, a 7-es út 142. kilométerénél.

Még több kép a galériában
fullgas 1049fullgas 1054fullgas 1062fullgas 1089

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Pánikszerűen kezdtem el keresgélni a múlt heti képeimet, mikor eszembe jutott, hogy már megint lemaradok...
Bővebben...
Ömlik a médiából, hogy irány a márkakereskedés, bírja-e a vas az új nyálat. Megkérdeztem. Fölháborodtam. Ugyan...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!