Tervezz elektromos robogót!

A szlovéniai SDT Institute Sezana idén harmadszor rendez nemzetközi 3D modellező versenyt.

Idén a verseny témája az elektromos robogó dekorálásához, egyedivé tételéhez kapcsolódó tervek (2D és 3D) készítése. Fődíjak: 4 db elektromos scooter!

Az elektromos robogó, mint környezetbarát jármű kitűnő alternatív városi közlekedési eszköz felnőtteknek és fiataloknak egyaránt. Idén a 3. Nemzetközi Modellező verseny témája: „Tervezz egyedi elektromos robogót!” A verseny fő célja, hogy bemutassa a 3D technológiákban (3D szkennelés, 3D modellezés és 3D nyomtatás) rejlő lehetőségeket a fiatal (30 év alatti) versenyzők kreativitásán és tudásán keresztül.

HIRDETÉS (x)

Négy kategóriában lehet indulni a robogó tuning versenyen:

  1. Dekoráció tervezése (2D matrica)
  2. Az elektromos robogó, mint reklámeszköz
  3. Új robogó alkatrészek tervezése (3D CAD)
  4. Új robogó formatervei (3D CAD)

A versenyen való részvétel ingyenes. Bárki indulhat, aki 1978. január 1. után született. A verseny minden résztvevője ingyenesen használhatja Rhinoceros szoftvert, és technikai segítséget is kap hozzá. Használd ki a verseny lehetőségét és a támogatást! Jelentkezési határidő: 2008. március 5., a pályamunkák beküldésének/feltöltésének határideje március 16. További információ magyarul a Digit Számítástechnika oldalán található.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Rá kell jönnöm, hogy ki kell szakadnom a mókuskerékből, hogy ne fásuljak bele. Ilyenkor valami...
Bővebben...
Sosem voltam a konyha ördöge/tündére, de miután a motorok már a téli álmukat alusszák, én...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!