Tervezz elektromos robogót!

A szlovéniai SDT Institute Sezana idén harmadszor rendez nemzetközi 3D modellező versenyt.

Idén a verseny témája az elektromos robogó dekorálásához, egyedivé tételéhez kapcsolódó tervek (2D és 3D) készítése. Fődíjak: 4 db elektromos scooter!

Az elektromos robogó, mint környezetbarát jármű kitűnő alternatív városi közlekedési eszköz felnőtteknek és fiataloknak egyaránt. Idén a 3. Nemzetközi Modellező verseny témája: „Tervezz egyedi elektromos robogót!” A verseny fő célja, hogy bemutassa a 3D technológiákban (3D szkennelés, 3D modellezés és 3D nyomtatás) rejlő lehetőségeket a fiatal (30 év alatti) versenyzők kreativitásán és tudásán keresztül.

HIRDETÉS (x)

Négy kategóriában lehet indulni a robogó tuning versenyen:

  1. Dekoráció tervezése (2D matrica)
  2. Az elektromos robogó, mint reklámeszköz
  3. Új robogó alkatrészek tervezése (3D CAD)
  4. Új robogó formatervei (3D CAD)

A versenyen való részvétel ingyenes. Bárki indulhat, aki 1978. január 1. után született. A verseny minden résztvevője ingyenesen használhatja Rhinoceros szoftvert, és technikai segítséget is kap hozzá. Használd ki a verseny lehetőségét és a támogatást! Jelentkezési határidő: 2008. március 5., a pályamunkák beküldésének/feltöltésének határideje március 16. További információ magyarul a Digit Számítástechnika oldalán található.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!