Még több amerikai Nyíregyházán

A Saxon Motorcycles Europe nemrég együttműködési megállapodást kötött egy nyíregyházi céggel.

Hollandia, Franciaország, Olaszország és Svájc után az Arizónában 2004-óta működő amerikai motorgyár európai képviselete tovább bővíti európai dealer hálózatát, és ezúttal hazánkra esett a választás. Az extrém, semi-custom (félig egyedi) motorokat gyártó cég európai leányvállalata egyelőre mindössze két modellt készít az európai vásárlóknak. A Warlord és a Firestorm fantázianévre keresztelt chopperek azonban gond nélkül forgalomba helyezhetőek az Európai Unió országaiban.

HIRDETÉS (x)

A nyíregyházi Big Gun Kft. tulajdonosa, Reményi Angéla elmondta: „A Saxon nagyon jól illeszkedik az általunk forgalmazott többi motor mellé. Azért is nagyon örülünk ennek az együttműködésnek, mert a Saxon motorkerékpárok nemcsak jól néznek ki, hanem kényelmesek, és könnyen kezelhetőek is. Jó egy ilyen szép terméket bevezeti a magyar piacra.”

A Saxon motorkerékpárok egyediek és extrémek, kézzel készülnek, és minden esetben igénybe veszik a vásárló egyedi igényeit. A Big Gun minden szükséges dokumentumot megkapott a forgalmazott két új modellhez, így könnyűszerrel forgalomba helyezhetőek itthon, hiszen megfelelnek az Európai Unió és így Magyarország káros anyag- és zajkibocsájtási normáinak.

A két modell az egyedi motorokat kedvelő közönség két rétegét célozza meg. A Warlord ugyanis egy igazi lázadó, hosszú villás, amerikai chopper, a Firestorm pedig egy hosszú, lapos ProStreet lowrider. Mindkét modellt 1566 cm3-es S&S blokkal, softail stílusú vázzal, jobboldali váltóval, és 260-as hátsókerékkel szerelik gyárilag. A motorok mellett azonban a magyar forgalmazónál is kaphatóak lesznek a márka ruhái: t-shirt, dzseki, nadrág és baseball sapka a márka rajongóinak.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Hiába nézegetem bizakodva a hétvégi időjárást, jelen állás szerint úgy fest, hogy ennyi volt számomra...
Bővebben...
Már az ötletelgetés első fázisait is végigkísérték a barátok, ismerősök aggódó kérdései: „biztos, hogy egyedül...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!