A legjobb ajánlat

Hihetetlen összegért, 70 000 amerikai dollárért kelt el egy árverésen az a Harley-Davidson Fat Boy, amelyet John Travolta hajtott a Wild Hogs című filmben.

R. Barry Stem, Travolta régi nagy rajongója. Õ volt az a szerencsés, akinek ajánlatát leütötte a jótékonysági árverés vezetője, amikor kalapács alá került a nálunk Faterok Motoron címmel futó mozifilmben szereplő, John Travolta által dedikált motor. Az árverésen elsősorban a floridai Ocala városka színháza számára gyűjtöttek. Az árverés másik nem titkolt célja volt, hogy felhívják a figyelmet a környék természeti szépségeire, és ezáltal még több filmes produkció készülhessen itt.

Az egyedi fényezésű Harley-Davidson Fat Boy új tulajdonosa egyébként további 15 000 dollárt fizetett azért a dedikált bőrdzsekiért, amit Travolta a filmben viselt, valamint még 2000-et a film szintén Travolta által dedikált poszteréért. A jótékonysági árverésen körülbelül háromszáz érdeklődő jelent meg, és segítségükkel több mint 170 000 dollár gyűlt össze a Marion Színház számára.

HIRDETÉS (x)

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Így a Halloween utózöngéjeként itt az idő, hogy felfaljuk a tököket. Ha már mást nem...
Bővebben...
Hiába van új motorom - nem vagyok elég kemény - hogy motorozzak ebben az őszies...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!