Összefogás Japánért

A szigetországot sújtó természeti katasztrófa enyhítése érdekében összefogtak a motorosok.

Szinte mindenkinek volt már japán motorja, ami sok kellemes percet szerzett neki. Sok kilométert tettünk már meg mi magyar motorosok is hűséges japán motorjaink nyergében, sok buliban volt már hű társ, akire bármikor támaszkodhattunk, rengeteg csodás élményhez segítettek már hozzá.

HIRDETÉS (x)

Ezek pedig sosem történhettek volna meg a japán mérnökök kitartó fejlesztőmunkája, a gyárakban dolgozók precíz munkavégzése nélkül. A sors pedig sajnos úgy hozta, hogy most rajtunk a sor, nekünk kell segítő kezet nyújtanunk azoknak az embereknek, akik nélkül ma legtöbbünk mindezen élmények híján ülne a képernyő előtt. 

Éppen ezért a MotoForJapan céljául tűzte ki, hogy a világ egyik legnagyobb nemzete - a motorosoké - együtt segítsen Japánnak, hogy lakosai mihamarabb újra biztonságban tudhassák magukat. A szervezet által gyűjtött minden egyes dollárt közvetlenül az éppen japánban tevékenykedő Vörös Kereszt támogatására fordítanak.

Hozzájuk csatlakozva nekünk magyaroknak is lehetőségünk van az adományozásra, ugyanis a Magyar Vöröskereszt is gyűjt a japán földrengés áldozatainak megsegítéséért: "A gyűjtésből befolyó pénzt, az alapellátás és az alapvető szolgáltatások biztosítására fordítja a szervezet, idetartozik az élelmiszer- és vízellátás, a szennyvízkezelés, tisztálkodási eszközök, valamint az egészségügyi ellátás biztosítása a japán földrengés bajbajutottjai számára."

A Magyar Vöröskereszt a pénzadományokat az alábbi számlaszámára várja:

Belföldi átutalás esetén: K&H Bank 10405004-00026548-00000009
(A közlemény rovatban mindenképpen kérjük feltüntetni: "JAPÁN")

Nemzetközi átutalás (Magyarországon kívülről érkező adomány) esetén:
IBAN: HU32 1040 5004 0002 6548 0000 0009
SWIFT kód: OKHBHUHB
(A közlemény rovatban mindenképpen kérjük feltüntetni: "JAPÁN")

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Miközben szerveztem a csamos napot, azért folyamatosan a fejemben motoszkált, hogy még lehet idén olyan...
Bővebben...
Még mindig nem tudjuk, hogy mi baja a motoromnak, lévén, hogy megint nem ültem rajta...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!