Hazatértek a svédchopperek

Oroszország után Svédországba is megérkezett a Saxon.

A Saxon egy valódi amerikai motorkerékpár, amely stílust és minőséget sugároz, miközben egyedülálló és eredeti. A márka minden egyes modellje lázadást sugall. Sorozatgyártású, klasszikus choppereit nem véletlenül forgalmazzák a chopperek őshazájában, Svédországban is.

 

HIRDETÉS (x)

Azt mondják, Svédországban olyan hosszú a tél, hogy ott a motorosoknak van idejük szép choppereket építeni. Mostantól azonban erre nem lesz szükség - kénytelenek lesznek valami más elfoglaltságot találni maguknak. A BikeNord cég lett ugyanis a Saxon Motorcycle Europe hivatalos Svédországi dealere.

A Saxon márkanév alatt Amerikában, kézzel készült, sorozat-gyártott motorkerékpárok mindegyike egyediséget sugall, és ergonómiailag tökéletesen illeszkedik vezetőjéhez. Jelenleg Európában öt Saxon modell van forgalomban. A Firestorm, a Warlord, a Henchman, a Whip, és a legutolsóként a 2010-es EICMÁN bemutatott Crown.

Gard Hollinger-t a modell tervezőjét az 1950-60-as évek stílusa ihlette meg. A motor letisztult chopper stílusát a különleges, egyedi alkatrészek színesítik, mint az üzemanyagtartály, a hátsó sárvédő és az olajtartály.

Az immár Európa tíz országában elérhető Saxon modellek mindegyike megfelel az európai környezetszennyezési és közlekedésbiztonsági normáknak, valamit két év gyári garancia van rájuk.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mivel a jó idő csak nem lankad, így a holnapi napot is motorozással fogom tölteni,...
Bővebben...
Régi vágyam volt, hogy ismét kutya tulajdonos legyek. A héten teljesült a vágyam, kis tappancsok...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!