Hazatértek a svédchopperek

Oroszország után Svédországba is megérkezett a Saxon.

A Saxon egy valódi amerikai motorkerékpár, amely stílust és minőséget sugároz, miközben egyedülálló és eredeti. A márka minden egyes modellje lázadást sugall. Sorozatgyártású, klasszikus choppereit nem véletlenül forgalmazzák a chopperek őshazájában, Svédországban is.

 

HIRDETÉS (x)

Azt mondják, Svédországban olyan hosszú a tél, hogy ott a motorosoknak van idejük szép choppereket építeni. Mostantól azonban erre nem lesz szükség - kénytelenek lesznek valami más elfoglaltságot találni maguknak. A BikeNord cég lett ugyanis a Saxon Motorcycle Europe hivatalos Svédországi dealere.

A Saxon márkanév alatt Amerikában, kézzel készült, sorozat-gyártott motorkerékpárok mindegyike egyediséget sugall, és ergonómiailag tökéletesen illeszkedik vezetőjéhez. Jelenleg Európában öt Saxon modell van forgalomban. A Firestorm, a Warlord, a Henchman, a Whip, és a legutolsóként a 2010-es EICMÁN bemutatott Crown.

Gard Hollinger-t a modell tervezőjét az 1950-60-as évek stílusa ihlette meg. A motor letisztult chopper stílusát a különleges, egyedi alkatrészek színesítik, mint az üzemanyagtartály, a hátsó sárvédő és az olajtartály.

Az immár Európa tíz országában elérhető Saxon modellek mindegyike megfelel az európai környezetszennyezési és közlekedésbiztonsági normáknak, valamit két év gyári garancia van rájuk.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!