Pótalkatrész-nyomtatás a dzsungel közepén?!

bmw motorrad ipartsEgy sérült szelepfedél az izlandi jégsivatag közepén, egy letört váltókar a brazil dzsungel mélyén vagy egy elrepedt olajteknő a sivatagban, ezek a típusú problémák a túrákat vagy a hosszú távú kétkerekű kalandokat gyakran huzamosabb ideig megszakítják vagy akár az út végét is jelentik. Emiatt idén nyáron a BMW Motorrad bevezeti a BMW Motorrad iParts opcionális tartozékot. 

Cikk folytatása

Nyomtatás E-mail

Cake Kalk, az igazán természetbarát krosszmotor

cake kalk 04Folyamatosan bővül az elektromos járművek piaca, így már nem csak utcai felhasználásra tervezett modellekkel találkozhatunk a kiállításokon, hírekben, hanem terepmotorokkal is. Mostantól már hangtalanul és a jó levegőt nem szennyezve hódolhatnak szenvedélyüknek a sárdagasztók, bár az összetúrt talaj problémája továbbra sem oldódik meg.

Cikk folytatása

Nyomtatás E-mail

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Kövess bennünket

Blogok

Tegnap egy jövőkutató meetupon jártam, volt mesterséges intelligencia, gép-ember átmenet, syngularitás, robotlány, amit akarsz. Ahogy ücsörögtem...
Bővebben...
Lehet elkerülte a figyelmemet és volt már eszmecsere erről. Azért, ha van rá kedvetek, kérlek...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj hetente friss híreinkről!