Cris Sommer Simmons titkos élete

Tartalomjegyzék

Cris volt az egyik bátor hölgy induló az Ágyúgolyó futamon, és átszelte Amerikát 1915-ös veterán Harley-Davidsonján.

Hazájában azonban nem csak vagány motoros csajként jegyzik, hanem komoly íróként is. Legjelentősebb irománya a "The American Motorcycle Girls 1900-1950" című könyv , mely jelenleg vezette az Amazon bestseller listáját. Jelölték a National Motorcycle Hall of Fame tagjai közé, a Motorcycle Heritage Foundationba valamint a Sturgis Hall Of Famebe is.

A gyerekek nyelvét is kiválóan beszéli, nekik szóló könyve, a "Patric Wants to Ride" több, mint 12 ezer példányban kelt el. A nemrég megjelent Biker Chicz Of North Americaban, mely 22 amerikai motoros nőt mutat be, az Ő története is megtalálható.

HIRDETÉS (x)

A motorokkal, motorozással már 9 éves korában szoros barátságot kötött, akkoriban mostohaapja tanítgatta motorozni. 14 éves korában már egyedül rótta a köröket, majd 19 évesen szert tett egy Harleyra. 1983-ban Linda “Jo” Giovannival közösen megalapította a Women In The Wind Chaptert. Nagyjából ekkoriban kezdett el újságcikkeket írni. Hamar kiderült, hogy Cris jól bánik a szavakkal, így egyre több magazinban jelentek meg írásai.

Szabadúszóként publikált az American Iron, a Motorcycle Collector, az Easyriders, valamint V-twin Magazine magazinokban. Néhány cikke a tengerentúlon is megjelent, így például Japánban, Spanyolországban és Ausztráliában is megfordultak írásai. Végül, de nem utolsó sorban nevéhez fűződik a Harley Women Magazine megalapítása, amit teljes egészében támogatott a Harley-Davidson.

Ilyen életúttal talán nem is csoda, hogy Cris neve egyre több motorosnak cseng ismerősen. Ezalól pedig nem kivétel Cyril Huze sem, akinek sikerült vele egy átfogó interjút készíteni.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!