Cris Sommer Simmons titkos élete

Tartalomjegyzék

Cris volt az egyik bátor hölgy induló az Ágyúgolyó futamon, és átszelte Amerikát 1915-ös veterán Harley-Davidsonján.

Hazájában azonban nem csak vagány motoros csajként jegyzik, hanem komoly íróként is. Legjelentősebb irománya a "The American Motorcycle Girls 1900-1950" című könyv , mely jelenleg vezette az Amazon bestseller listáját. Jelölték a National Motorcycle Hall of Fame tagjai közé, a Motorcycle Heritage Foundationba valamint a Sturgis Hall Of Famebe is.

A gyerekek nyelvét is kiválóan beszéli, nekik szóló könyve, a "Patric Wants to Ride" több, mint 12 ezer példányban kelt el. A nemrég megjelent Biker Chicz Of North Americaban, mely 22 amerikai motoros nőt mutat be, az Ő története is megtalálható.

HIRDETÉS (x)

A motorokkal, motorozással már 9 éves korában szoros barátságot kötött, akkoriban mostohaapja tanítgatta motorozni. 14 éves korában már egyedül rótta a köröket, majd 19 évesen szert tett egy Harleyra. 1983-ban Linda “Jo” Giovannival közösen megalapította a Women In The Wind Chaptert. Nagyjából ekkoriban kezdett el újságcikkeket írni. Hamar kiderült, hogy Cris jól bánik a szavakkal, így egyre több magazinban jelentek meg írásai.

Szabadúszóként publikált az American Iron, a Motorcycle Collector, az Easyriders, valamint V-twin Magazine magazinokban. Néhány cikke a tengerentúlon is megjelent, így például Japánban, Spanyolországban és Ausztráliában is megfordultak írásai. Végül, de nem utolsó sorban nevéhez fűződik a Harley Women Magazine megalapítása, amit teljes egészében támogatott a Harley-Davidson.

Ilyen életúttal talán nem is csoda, hogy Cris neve egyre több motorosnak cseng ismerősen. Ezalól pedig nem kivétel Cyril Huze sem, akinek sikerült vele egy átfogó interjút készíteni.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Ha hárman együtt idén töltjük a 70 évet, a két motor együtt 20 évvel fiatalabb...
Bővebben...
Pánikszerűen kezdtem el keresgélni a múlt heti képeimet, mikor eszembe jutott, hogy már megint lemaradok...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!