Hamarosan a Travel Channelen a Pannónia motor története!

pannonia motor pusztai jozsef motorepitoA Travel Channel Expedition Unknown című műsorának egyik epizódját itt forgatták hazánkban, s a műsorvezető ez idő alatt egy ’60-as évekbeli Pannóniával járt – annyira megtetszett neki, hogy ha visszajönnek, külön epizódot szentelnek a motor történetének.

A gép tulajdonosa pedig, Pusztai József motorépítő, aki elárulta, hogy a műsorvezető Josh Gates, nagyon nehezen akart megválni a Pannóniától, amikor vége lett a forgatásnak.

A dokumentumsorozatban Szigetvár környéke, illetve Szulejmán szultán sírhelye szerepel majd, emiatt jött Magyarországra a stáb, akik legendák után kutatnak.

HIRDETÉS (x)

Josh Gates, aki egyébként archeológus is, előszeretettel jár motorral, ezért kutatta fel a stáb az autentikus Pannóniát. És tessék! Újabb témaötlettel gazdagodtak általa!

Pusztai József elmondta a BAON-nak adott interjújában, először azzal keresték fel, hogy oldalkocsis motort szeretnének a forgatásra, de később eljött az amerikai producer, s mondta, Gates vezetéstechnikai okokból nem vállalja be az oldalkocsit, inkább mást szeretne.

A motorépítő azt is elárulta, az egyik napon nem tudták beindítani a speciális Pannóniát, ezért elment segíteni, majd mondhatni, ottragadt a forgatáson.

Az Expedition Unknown című műsort 4 éve gyártja folyamatosan a csatorna, s többek között olyan témákat dolgoztak már fel, mint Robin Hood, Arthur király, Kolumbusz Kristóf, Hitler, Atilla hun király sírhelye és így tovább. Jelenleg a 7. évadát éli a népszerű dokumentumsorozat.

A Pannónia márka történetével várhatóan 2020-ban fognak majd foglalkozni, s először az Egyesült Államokban, majd Magyarországon is vetítik.

Forrás: BAON a Bács-Kiskun megyei hírportál
Fotó: Petőfi Népe

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Amikor ilyen nyomokra bukkansz, biztos lehetsz benne, hogy van valahol a közelben egy tündérkirálykisasszony. Mezítláb....
Bővebben...
Barn find. Ez az angol kifejezés. Egy nagyon jó barátom apjának haverjánál volt egy ilyen....
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!